Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Fierce People se těžko hodnotí. Sama nevím, jestli si ty mé tři hvězdy tenhle snímek zaslouží, protože je to příliš specifické pojednání, na širší obecenstvo lidí. On D. Wittenborn je sám o sobě podle mě docela bezprostřední až spletitá osobnost=) Takže i když mohou být jeho díla chválihodná, budou i na jednu stranu dost sporná. Každopádně G. Dunne do toho dal hodně, a je to znát. Nevím, místy nudné, místy dramatické, místy zaručuje kvalitu K. Stewart =) 5/10 ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo. Film nenudil ani nijak extra nenadchynal. Zaujalo ma na nom vsak viacej veci ako napriklad zaujimavy sposob vyrozpravania pribehu. Diane Lane ,ktoru ja moc nemusim sa mi v tomto filme ohromne pacila A mlada krv A. Yelchin ,CH. Evans a samozrejme moja oblubenkyna Krisrat Stewart hrali vyborne. Pribeh bol vyrozpravany stylovo ,napadito a hlavne originalne. Za scenar ktory ani na sekundu nenudil pridavam jednu hviezdicku navyse. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Antropologické srovnání amazonských indiánů a zazobané rodiny nesedí naprosto v ničem. Je to jen vyspekulované a násilné přirovnání. V bohaté rodině, kde se mladík se svou fetující matkou zčista jasna ocitne, nejsou vysvětlené příbuzenské vztahy, divák neustále vpadává do nějakých - asi dříve - navázaných kontaktů, aniž by věděl proč a jak. Dialogy připomínají rádoby moudré hlášky, které se obvykle čítávají v čekárnách u doktora nebo na facebooku. Uzemnilo mě: "Jsi dobrá matka." "Ne, ještě ne," říká matka zhruba šestnáctiletého syna. Je fakt, že až mu bude čtyřicet, možná se z ní fakt skvělá matka stane. ____ Nemluvě o detektivní zápletce, kterou se tam ale vůbec nikdo nezabývá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jako celek nikterak oslnivý biják se spoustou hluchých míst. Když by se ale divák chtěl něčím pohltit, tak to budou bezesporu herecké výkony. Ve snaze o psychologickou drobnokresbu se nejlépe zorientoval mladičký talent Anton Yelchin, vedle kterého zraje bezchybná Diane Lane i legendární Donald Sutherland. Samotný příběh, odehrávající se v roce 1980, se bohužel rozpadá na sled více či méně zajímavých epizod. Mladý Finn tu po vzoru nakoukaných dokumentů svého otce, milovníka jihoamerických domorodců, sleduje svůj „vlastní“ kmen v honosném sídle na venkově, kam se svou matkou odjíždí na prázdniny. Z pozorovatele se ale záhy nedobrovolně stává hlavním aktérem stinné stránky dnešního světa.. Prostě jsme zas tak velký krok neudělali.. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Od takovéhoto hereckého ansáblu jsem čekal ještě něco víc. Navíc všichni včetně Diane Lane hrají jen vedlejší postavy, ústřední part vytvořil náctiletý kudrnáč Anton Yelchin. Drama, kde snad nikdo není tak docela normální, bez výraznější dějové linie je až ve druhé polovině obohaceno o konkrétnější dramatickou zápletkou. Film se mi celkem líbil, beru ho jako jednu z variací na téma dospívání, ale chybí v něm něco výraznějšího, čím by mě opravdu okouzlil. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama