Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Antropologické srovnání amazonských indiánů a zazobané rodiny nesedí naprosto v ničem. Je to jen vyspekulované a násilné přirovnání. V bohaté rodině, kde se mladík se svou fetující matkou zčista jasna ocitne, nejsou vysvětlené příbuzenské vztahy, divák neustále vpadává do nějakých - asi dříve - navázaných kontaktů, aniž by věděl proč a jak. Dialogy připomínají rádoby moudré hlášky, které se obvykle čítávají v čekárnách u doktora nebo na facebooku. Uzemnilo mě: "Jsi dobrá matka." "Ne, ještě ne," říká matka zhruba šestnáctiletého syna. Je fakt, že až mu bude čtyřicet, možná se z ní fakt skvělá matka stane. ____ Nemluvě o detektivní zápletce, kterou se tam ale vůbec nikdo nezabývá. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Od takovéhoto hereckého ansáblu jsem čekal ještě něco víc. Navíc všichni včetně Diane Lane hrají jen vedlejší postavy, ústřední part vytvořil náctiletý kudrnáč Anton Yelchin. Drama, kde snad nikdo není tak docela normální, bez výraznější dějové linie je až ve druhé polovině obohaceno o konkrétnější dramatickou zápletkou. Film se mi celkem líbil, beru ho jako jednu z variací na téma dospívání, ale chybí v něm něco výraznějšího, čím by mě opravdu okouzlil. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ó ten nápadný neváb buržoasie... ;-) Zajímavě zpracované neobvyklé drama o jedné epizodě ze života dospívajícího citlivého kluka, který řízením osudu ocitne se na chvíli ve světě, kam svojí podstatou ani sociálním postavením nepatří. "Ex malo bonum" - ano, nakonec však ze špatného vzejde dobré, Finn (v roli herecky velmi dobrý a vskutku milý Anton Yelchin) včas procitne a pochopí, že >zamíchá-li se mezi brambory, sežerou ho prasata< ... - - - P.S. Ovšem zase ty žvásty distributora (SPI) - Finnova matka (D.L.) není a nikdy nebyla (!) milenkou (toho zvláštního a vlastně svým způsobem dobrého člověka - realisty - milionáře) Osborna (D.S) a stejně tak Finn nepropadne žádnému luxusu, autům ani drogám - spíš právě naopak... Fakt nechápu debila, který píše upoutávku na film, který neviděl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka plná hviezd na ktorú si po týždni ani nespomeniete. (Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans, Kristen Stewart). Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci skvelí, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale žiadna sláva. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené, ale nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Proste je to ten typ snímky, ktorú radšej ani nesťahujte, ale pozrite si ju, ak pôjde v televízií. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo. Film nenudil ani nijak extra nenadchynal. Zaujalo ma na nom vsak viacej veci ako napriklad zaujimavy sposob vyrozpravania pribehu. Diane Lane ,ktoru ja moc nemusim sa mi v tomto filme ohromne pacila A mlada krv A. Yelchin ,CH. Evans a samozrejme moja oblubenkyna Krisrat Stewart hrali vyborne. Pribeh bol vyrozpravany stylovo ,napadito a hlavne originalne. Za scenar ktory ani na sekundu nenudil pridavam jednu hviezdicku navyse. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama