Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapuje tak nízké hodnocení...Ten film rozhodně není špatný, jen se nesmí brát jako komedie, protože to už má podle mě blíž spíš k tomu dramatu. Prostě je to příjemnej film s dobrými herci ve vedlejších rolích (hlavně pak tradičně nádherná Gina Gershon) a Benem v roli hlavní. Nijak ho nemusím a nevyhledávám, ale má pár rolí, resp. filmů ve kterých se mi líbí a tenhle se mezi ně rozhodně zařadí. Nakonec musím říct, že jsem rád zjistil co předcházelo režisérově skvělému Volání o pomoc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Binder to myslel naozaj dobre, ale na podobnú štruktúru filmu v dokonalosti ešte nedozrel. Komédia s troškou thrillerového napätia a drámou s rodinnými aj firemnými záležitosťami, to chce asi viac skúseností a asi aj lepšie obsadenie, aj keď až tak som sa naň nesťažoval. Jednoducho aj takáto somarina potrebuje svojich priaznivcov. 75%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie měla skončit jako treagikomedie a bylo by to výborné, už tak mě dost překapuje, že se mi líbil film s Benem Affleckem. Kal Penn v roli, kde vyjímečně nepředstavuje ujetého sexuálního maniaka či vyhuleného Kumara(nebo to byl Harold??), celkem válí a hraje přesvědčivě. Celkově povedený filmík, ale jak se řekl, škoda toho happy endu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama