Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To, že pokračovní Highlandera se nedrží moc pravidel, na to už jsem si zvykl. Když si toto člověk odmyslí, tak je třetí poměrně slušným béčkem. H3 hlásí návrat ke kořenům, aspoň trochu, což je jedině dobře! Souboje už zde konečně vypadali trochu jako souboje a né soutěž kdo máchne mečem pomaleji. Christopher Lambert se po futuristickém paskvilu, vrátil charakterově k prvnímu ztvárnění Connora MacLeoda, což kvituji s povděkem. Efekty vypadaly taktéž lépe. Bohužel film kazí spoustu nepovedených příběhových odboček, které si scénáristi mohli odpustit... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto séria, je zjavne najmenej konzistentnou v histórii kinematografie. Prvý diel má kultový status ( a dokonca nebol ani komerčne úspešný ) a zvyšok je už len varenie z vody. Dvojka bola ale celkom zábavnou guilty pleasure, akousi úchylkou tvorcov urobiť z nesmrteľných, obyvateľov z hviezd. Trojka sa nezdar snažila napraviť, ale ani tadiaľ cesta neviedla. Vidím to však viac v nepodarenej réžii, pôsobiacej naozaj zmätočne a infantilne. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Další z podhonocenejch filmů. Zásadní chybou Highlandera 3 je to, že je v podstatě jen horší kopií prvního dílu. Jinak si ale akční fanoušci nemají na co stěžovat. Morahan je talentovanej režisér a film má solidní drajv a i akční scény jsou natočený velmi dobře. Po fimařský stránce je Highlander 3 špičkovej film, kterej nenudí. 70% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět pokračování, které se nevyrovná jedničce ani o chlup, zato o kousek lepší než superšílená dvojka. Tento díl je prequelem druhého dílu, nebo-li pokračováním jedničky. Toto provedení filmu mi nijak nevadilo, spíš mi vadila suchost a obyčejnost filmu, kde nebyla vůbec cítit vůbec žádná atmosféra a ani napětí. Akce je tu celkem dost a i více než ve dvojce. Dokonce jsou dobré i efekty. Herecké obsazení krom hlavního hrdiny moc nezaujme. Finále slušné. Potěší i menší návrat do Skotska. Škoda té atmosféry, která chyběla a něco více k tomu. Film hodnotím na 45% = ** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Legendárna jednotka ma mierne nudila a nechala chladným, hardcore sci-fi dvojka mi skrátka sadla a to aj ako previnilá zábava a trojka je vlastne už len vuot-d-fak. V podstate sa celý čas nič nedeje, len čakáme, kedy dôjde k onomu súboju protagonistu a antagonistu. Ten príde už v prvej polovici, ale zrazu sa záporák rozhodne, že odíde, respektíve odletí a ešte sa vráti jak terminátor alebo čo... no a čo k nemu? Mario Van Peebles patrí medzi najhorších vilejns histórie a nakoniec ani on sám za to až tak nemôže. Môžu za to najmä maskéry a scenárista. Každopádne ak ste videli oba predchádzajúce diely, dá sa predpokladať, že si nenecháte ujsť ani tretí a zrejme sa skvelo zabavíte, len na úkor tvorcov. Prinajhoršom sa iba budete hodinu a pol nudiť. No a celé to vyzerá ako z roku 1982, ale to už je fakt len maličkosť. A ešte doplním, že Highlandera si nikdy nedám ako filmový maratón... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno