Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (7)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série si mé slabé čtyři hvězdy obhájila víc, ale dám není tady, jelikož to stále funguje docela dobře a výstižně satiricky, jen mi to prostě nesedí tak moc jak by mohlo... Slabé 4* ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excentrické žerty a pokusy o bavičství ze strany Davida Brenta začínají stoupat (zvláště v předposledních dvou dílech) do teprve šíleně „velkolepých“ rozměrů a vlastně není divu, že i jeho podřízení se nejednou stále více schylují k podobně trapným vtipům... Druhá série Kanclu se pohybuje ve stejném zavedeném stylu, jistý posun nastal možná u mě coby diváka, jelikož jsem vstupoval do známého prostoru, od začátku připraven na většinu atributů, na které jsem si ze začátku seriálu postupně přivykal, a přišel částečně na chuť i dvojici mladých pracovníků, mezi nimiž se mi Martin Freeman začal jevit díl od dílu jako celkem zajímavý, nenápadný komediální herec. Čekají nás příhody v sérii dalších 6ti dílů, které mimo závěrečný zvrat a pár dílčích nápadů (i s jednou návštěvou lokálu ve druhé epizodě nebo ujetými kostýmními nápady v dílu s charitou) neobohatí celý koncept Kanclu ničím výrazněji novým a překvapivým. Výhodou však je, že si většina epizod stále dokáže udržet úroveň předchozí série, co do atraktivity nezaostává a ono tenké balancování humoru na hraně záměrné předváděné trapnosti se daří Rickymu Gervaisovi a spol. udržet v civilním stylu v často vyvážené konstelaci, až jsem byl sám překvapen, nakolik jsem se zase nejednou poťouchle bavil. Celkově tedy nemám z druhé série nijak horší pocity (včetně poměru hodně zdařilých, vtipných a naopak méně záživných či již lehce přepálených scén) a tudíž uděluji opět stejné hodnocení. [75%] // Kvituji, že tvůrci skončili včas bez třetí série, s níž by už mohlo hrozit, že by mi Kancl navzdory všemu ojedinělému postupně zevšedněl a to by byla po nezapomenutelném zážitku z vybraných Brentových eskapád škoda. Na vánoční speciál ale určitě někdy rád mrknu, možná o Vánocích. :) (TOP díly druhé série pro mě: 2. Appraisals a 4. Motivation.) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podobně kvalitní jako první řada. Postav je dost, nicméně větší prostor dostane jen pár z nich a ten největší samozřejmě opět David Brent, který si jede svojí trapnost míchanou s obřím egem a nakonec na to přeci jen dojede.Americkou verzi pořád budu mít radši,ale i tenhle nahuštěný anglický originál má nakonec něco do sebe...80% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrá série, i když o level pod perfektní první řadou. Narušení Davidovy aureoly relativně oblíbeného a schopného šéfa funguje, byť chemie s novými postavami až tolik ne. Opět - stejně jako v první sérii - je nejlepší čtvrtý díl. Davidův melouch by se k němu velmi hodí. ()

Reklama

Reklama