Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Westonová patří ve škole k nejpopulárnějším roztleskávačkám a její život se točí jen kolem přítele Jacka, školní fotbalové hvězdy, a školního A týmu roztleskávaček, kde je kapitánkou. Vše se však změní, když zjistí, že je těhotná. Rodiče ji vyhodí z domu, takže si s Jackem najdou malý byt a práci. Zatímco Jacka těší, že bude manželem a otcem, Dianin věčný optimismus se brzy začne drolit pod tíhou starostí. Navíc si uvědomí, že Jack nejspíš nebude schopen ji a dítě finančně zajistit. Svěří se kamarádkám, které přijdou s překvapivým řešením, jak získat peníze. Stačí vyloupit banku. Obléknou si elastické obleky, všechny si vycpou břicha, aby zakryly Dianino těhotenství, nasadí si blond latexové masky a vyrazí do banky. Vše sice zdaleka nejde podle plánu, ale loupež se přesto podaří. Média o nich píší jako o Betty Gangu a netají se tím, že je policie bezradná. Potíže se vynoří ze zcela nečekané strany. Dianina odvěká rivalka Lisa, která je kapitánkou B týmu roztleskávaček, odhalí, co dívky provedly. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, buď je to tak stupidní až je to chytré, a nebo je to přepálená parodie sklouzávající do trapné komedie. Obojí vysvětlení bych vzal, protože film je nevyrovnaný až hrůza. Perfektní vtipy střídají nudné pasáže, a po nich následují momenty čirého zoufalství. Naštěstí pro mě, jakožto obdivovatele Marly Sokoloff jsou malichernosti jako příběh a herecké výkony podružné. Někdo si konečně všiml jejího potenciálu a ona nehraje naivní husičku toužící se zamilovat do prvního kolemjdoucího, ale místo toho se předvedla jako správně cynická holka s nadhledem. Občas jsem pravda zalitoval, že není členkou hejna slepic, a tedy častěji v záběru, ale její poznámky a grimasy s nimiž komentovala okolní dění mi vše bohatě vynahradily. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nečekaně slušná věc, která se dopouští velmi neokázalých parodizací na téma amerických teenagerů a “loupežnického“ žánru. Škoda že do toho tvůrci nešlápli razantněji (a nemyslím tím nutně v hrubozrnné tónině), víc si nepohráli s většinou postav a lépe nepromysleli scény samotné loupeže nebo závěru vůbec. II Scénář: Mandy Nelson. 65% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Mena Suvari kvůli níž jsem se na to díval a dodíval to až do konce, přibližně posledních 20 minut bylo zajímavějších než celá předešla hodina -upovídané, o holkách snad pouze pro holky, jež se možná poznají v některé z postav a možná taky raději ne, slabá zápletka/// Nad tímhle kouskem jsem se nesmál, nijak extra nebavil a jen čekal na konec. Zajímavé by to bylo kdyby mi bylo o 10 míň, byl bych uhrovitá puběrťačka a chodil na střední, pak možná by to byl film pro mě zajímavý. V opačném případě si to raději nechte ujít./// Celkem 32%/// ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Myslím, že po dlouhé době opravdu vypatlaných komedií ze škol.prostředí, které se tváří "vážně" je tato opravdu originální, úsměvná, mírně přehnaná, leč dosti převyšující amer.průměr a hlavně braná s nadsázkou. O bandě středoškolaček-roztleskávaček, z nichž jedné, těhotné, chtějí ty ostatní "vydělat" pár peněz do začátku rodinného života... vykradením banky se supermarketem.. :-)) ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Go Betty Go! Ty fajnový kostýmy ve mně probudily cosi vlasteneckého. Na rozdíl od fádních blond paruk z nedávno viděného filmu Kurýr: Restart, byly tyto "květáky" takříkajíc mnohem šťavnatější, originálnější, poutavější, zábavnější a stylovější. Zaškatulkování mezi béčkové teen komedie je bezesporu nevyhnutelné, ale s propadlištěm filmových dějin to má pramálo společného. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama