Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geniální, ale šílení vědec dokázal prostřednictvím genetického experimentu po dvěstě let udržet naživu sebe i zrůdu, kterou stvořil. V současné Americe vyšetřuje policistka Carson O´Conner sérii hrůzných vražd. Pátrání ji dovede až k vědci a jeho stvůře. Během dlouhého experimentu však na obou proběhly takové změny, které zcela změnily jejich pohled na dobro a zlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

T2 

všechny recenze uživatele

Marcus Nispel veru moc toho talentu nepobral a tak len vykráda aspoň sa teda snaží, či už vizuálne, ponurou atmosférou či hudobne, film takých rozmerov ako je Sedem ale skutek utek a celkovo to pre tento novodobý Frankensteinovský film vyznie do prázdna, aj keď ako základný koncepčný príbehový nápad to nebolo vymyslené zlé, plus k tomu aj obsadenie celkom slušné ale jednoducho Nispel nemá takú zručnosť aby zvládol ukočírovať poriadne film tak aby to nevyznelo ako pásová planina bez iskry. /25%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režisér vždy vedel narábať s obrázkami, kompozíciami. Je to vlastne režisér hudobných videoklipov a toto jeho remeslo mu ostalo. Väčšinu jeho filmov považujem za vizuálne lahôdky, pričom príbeh ma akosi v podstate nezaujímal ( vlastne točil iba remaky, rebooty, takže príbeh bol známy ). V tomto prípade ide o nejaký poloremake, poloreboot a dej je podobne veľmi známy, ale vo svojej novej podobe nie veľmi berúci. Takže vlastne ostalo iba pozlátko. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem docela zklamaný. Začátek byl hodně slibný a děj příjemně odsýpal, jenže postupem času se dostavila křečovitost scénáře a čím dál častěji se začaly objevovat nudné scény a dementní monology. Když už se film konečně začal zase rozjíždět, tak byl z ničeho nic konec. Vůbec nechápu proč to tak dopadlo. Zůstala spousta nezodpovězených otázek, na které se už asi nikdy nedozvím odpověď. Nispele, tohle jsi chlapče nezvládl.5/10 ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle Mary Shelly.. Zajímalo by mě, co má tenhle film společného s Frankensteinem. A taky by mě zajímalo, proč vzali jeden díl z Kriminálky a udělali z něj samostatný film. A oni to ještě spojují se Scorsesem.. A co ten konec? Snad kluci nechcete ještě dělat jeden díl, to by bylo nejstrašidelnější, co byste mohli udělat :D Jediný, kdo stojí za pozitivní zmínku je chlápek v kapuce tzv. První. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Obrovská nuda, herecké výkony špatné, atmosféra připomínající sedm a samotný příběh ospalý a nenapínavý. Už od začátku se jasně pozná záporák(nejen podle hlasu..) což si myslím, že to tak určitě nechtěli. Už v polovině filmu jsem sledoval čas, abych věděl kdy se to blíži k únavnému konci. Nemohu dát nic jiného než slabou jednu hvězdičku... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Slovenská maskérka Beatrix Dollingerová získala za tento film cenu Emmy. (krasomama)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno