Lékařská akademie
Medici
Komedie
Kanada, 2004, 98 min
Dave ThomasPlakáty
Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fizioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě. (oficiální text distributora)
Dever
Soundtrack Ian Thomas:(19.5.2011)
Smok
Nechcem sa dostať do nemocnice :)(8.5.2008)
Winnfield
odpad!S prižmúrenými očami a s troškou tolerancie by som teoreticky mohol nazvať Lekársku akadémiu "len" podpriemernou komédiou, ale to by som na to musel mať aspoň nejaký ten malý dôvod. Bohužiaľ, film ma v žiadnom ohľade nepresvedčil. Je predovšetkým nudný, a keď (náhodou) nie je nudný je... trápny. Zo všetkého mi je najviac ľúto, že sa v tom musel objaviť starý-známy Dan Aykroyd. Ach, a čo som to chcel hlavne povedať? No, a za čo teda stojí "komédia", pri ktorej som sa ani raz čo by len nepousmial? Za h.... (odpad!)(21.12.2007)
Kryton
Těch akadameií je už tolik , že postupně ztrácejí vtip. V tv jsem to omylem zapl a pak úmyslně vypl.(29.11.2008)
claudel
Přehnaná, absurdní a šílená komedie, nicméně jako oddechovka slušná. Pár nechutných vtipů si ale odpustit mohli.(1.5.2008)
cariada
Komedie o medicích v nemocnici ,která zrovna neskvétá a kde se šetří na všem. Chtělo to vice vtipu ,ale i tak se člověk pobaví.(4.4.2008)
A.L.E.S.
Když jsem si film pořizoval, bylo to takové nějaké všelijaké, ale když jsem si to pustil, taky jsem ještě neviděl všelicos. Je fakt, že některé (hlavně házení orgány) sekvence by si tvůrci mohli odpustit. Na druhý pohled to není zase tak promarněný čas, je to prostě oddechovka, u které v klidu můžete usnout.(5.5.2011)
Mr.Nigga
Celkem povedená komedie - pár dobrých gagů, plno záchodového humoru, ale i přesto jsem se bavil :)(11.11.2006)
pravo
Ja som sa celkom slušne zabavil no objavili sa i pasáže, ktoré mi moc nevoňali a humornosť tam bola hodne na vážkach. Komédia založená prevažne na čiernom humore a tzv. teenage humor sú hlavnou stránkou filmu, keďže sa jedná o prostredie nemocnice a mladých medikov, ktorý neraz nemajú súcit s chorými a to že sa v snímke neprejavuje súcit s mŕtvymi môže u niekoho vyvolať pocit znechutenia.(24.9.2007)
Johnee
odpad!Neskutečná slátanina těch nejfekálnějších příhod, co se Vám při praxi v nemocnici prostě NESTANOU .. Ze pseudovtipného nadávání mrtvolám, házení po sobě orgány nebo oznamování smrti rodině je jednomu spíše na zvracení než do smíchu.. .. A kdo mi ukáže medičku, která nepozná spermii, dostane lízátko. Howgh(4.1.2009)
1860
celkem o ničem, místy šílená nuda, přistihl jsem se však jak se v určitých pasážích hodně nahlas směju a pohled na striptérku nikdy neunaví.. podprůměrná oddychovka..(14.4.2008)
KdG
Některé scénky byli fakt hustý a utkvějí mě na dlouho v paměti (bitka s orgánama), jinak jako celek je to dost nevyrovnané a spíš průměrné.(18.10.2008)
Skleni
Iba ja v tom vidim hodne ubohy SCRUBS?!..... 30%(6.6.2010)
Jeand´Boa
Hm, nic moc, co?...nebo má někdo jiný názor?...Asi jsem se i zasmál, to nepopírám (nemohu, byli u toho svědci), ale jinak jsem si z toho nic neodnesl...ani vzpomínku na to, čemu jsem se zasmál, takže to musela být nějaký ubohý vtípek...(23.9.2008)
Olík
Podprůměrná komedie o skupince lékařských studentů z jedné ne příliš kvalitní nemocnice svým stylem, druhem humoru i hereckými kreacemi jako by zapadala do let osmdesátých, kdy se na nás z Ameriky valila jedna academy za druhou (od lyžařské přes pohřební až k legendární policejní) a ne do roku 2004.(18.10.2010)
darkreider
odpad!GRC!!! Tento výblitok sa radí k top najdebilnejších filmov, čo som videl.(2.10.2008)
monty.cl
Tak tohle bylo dost nechutný,přehnaný a hodně vtipný...70%(5.6.2009)
jjimmy
no ušlo to :)(4.1.2011)
me3x®
ešte, že občas vidím aj niečo také, aspoň viem potom oceniť lepšie kvalitu.(8.6.2009)
UniqueNett
Pobavila jsem se :)(7.11.2010)
| Na DVD od: | 12.05.2006 Intersonic |
|---|---|