Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fizioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film pořizoval, bylo to takové nějaké všelijaké, ale když jsem si to pustil, taky jsem ještě neviděl všelicos. Je fakt, že některé (hlavně házení orgány) sekvence by si tvůrci mohli odpustit. Na druhý pohled to není zase tak promarněný čas, je to prostě oddechovka, u které v klidu můžete usnout. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mi to až tak blbé, jak to tady mnozí popisují. Jistě, jsou tu nějaké oplzlé fórky a pár trapáren, ale je tu také dost černého humoru, který mám rád. Film trpí spíše nesympatickým hlavním hrdinou a především slabým spádem. Je to totiž chvílemi nuda a člověk má pocit, že se z toho dalo dostat ještě mnohem více, než jsme viděli. Škoda, ale i tak je to takový průměr, který se dá vidět. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad navštěvuji nemocnice, neboť u některých svých ošetřujících lékařů jsem dosud předpokládal, že mají spíše doktorát z filozofie než z medicíny. A ejhle, oni možná ještě nedostudovali, protože, když se za doktory mohou vydávat američtí medici, tak se to patrně děje i u nás. Ale až mi zase jednou upadne hlava, tak bych snad i do té nemocnice zaskočil, když tam bude dost morbidní srandy. U svatého Alberta se však pacientovi místo pořádného humoru dostane jen řady otřepaných lékařských vtipů, což znamená, že si tu hlavu ke krku raději přišiju zase sám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Víte jistě, že jste sexuálně aktivní?" "Sexuálně aktivní? Jenom jsem ležela." Milá a zábavná blbůstka. Vybavilo se mi, že už jsem to kdysi viděl a až mě překvapilo, že mě to docela pobavilo. Občas se mi zdálo, že by to mohl být remake v české distribuci stejně nazvané komedie Young Doctors in Love z roku 1982. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Filmu dávám dvě hvězdičky, a to jenom kvůli Danu Aykroydovi, i když musím říct, že mě tam také trochu zklamal. Přislo mi, že nápady byly převzaty ze všech filmů a nebylo tam nic originálního a faktem zůstává, že mám raději Dana v krotitelích duchů, či bratrech bluesových. V záměně byl také velmi dobrý. Tato role mu nesedla, nicméně pořád i tak zůstává dobrým hercem, a díky němu nedávám odpad..ovšem, velkou roli tam také neměl. Škoda, nápad to nebyl špatný. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Edmonton. (GASTON73)

Reklama

Reklama