Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Menší podobnost s Klubem sráčů tu je, je to skoro stejně debilní. Ale Noc v Roxbury vypadá lépe ve všech ohledech. Štáb odvedl lepší práci, herci zahráli dementy lépe a scénář nepokulhává na kde jaké trapné blbosti. I tak jsem se zasmál málo kdy. Nejlepší na značce Noc v Roxbury je legendární video s Jimem Carreym. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Jo, v pohodě filmek. Trochu bych ho srovnal s novodobím Klubem Sráčů.. Ty dva hlavní hrdiny nesmíte brát vůbec vážně. Jsou to lidi, jak řekl můj kámoš, kterým by dal v životě přes hubu kdyby je potkal. Ale tady je ta výhoda, že vy jste je nepotkali, ale můžete se na ně podívat v tomhle filmu. Jsou to unikátní nadržení blbci, kteří mají sen - který by se jim sice v reálu nikdy nesplnil, ale proč ne. Cílem nejsou poetické záběry a těžká filosofie, ale zábava a úLET!!! "Já volál: Emííílióóó!!! :-)" ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Svýho času nejkultovnější komedie mezi mnou i bandou mejch kámošů, kterou sme někdy v patnácti letech na přelomu 04/05 sjížděli celkem často a fakt se u toho vždycky řezali. Výbornej soundtrack, skvělej Ferrell s Chrisem Kattnem, kteří sypu debilní hlášky a ještě debilnější držky jak na běžícim pásu. Celý to navíc rychle odsejpá a je to fakt super. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch crazy buddy komedií z přelomu tisíciletí, která mě ale dlouho míjela. Na Jesseho a Chestera to sice nemá, ale Kevina a Perryho to v klidu strká do kapsy a ano, jistě, je to debilní a hloupé, ale když je člověk naladěn na správnou vlnu (nejlépe v kolektivu podnapilých přátel), celkem se i zasměje...70% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama