Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Makky 

všechny recenze uživatele

Komédia s ledžendery soundtrackom a zopár vtipnými situáciami. Inak tento film nemá žiadnu hodnotu a je pozerateľný jedine pod vplyvom akejkoľvek omamnej látky s partiou. Noc v Roxbury sa dá buď milovať alebo úplne odpisovať, chápem obidve strany. Mňa z tohto projektu najviac zaujal skeč, ktorý paradoxne vo filme nie je, no bol natočený pre Saturday Night Live. Hovorím pochopiteľne o scénkach s Jimom Carreym, ten jeho fejs je neuveriteľný! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Svýho času nejkultovnější komedie mezi mnou i bandou mejch kámošů, kterou sme někdy v patnácti letech na přelomu 04/05 sjížděli celkem často a fakt se u toho vždycky řezali. Výbornej soundtrack, skvělej Ferrell s Chrisem Kattnem, kteří sypu debilní hlášky a ještě debilnější držky jak na běžícim pásu. Celý to navíc rychle odsejpá a je to fakt super. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká blbosť, že ho proste buď milujete alebo nenávidíte. Ja ho milujem. Už len kvôli Ferrellovi. Keď niekto povie What's up? tak si spomeniem na tento film. Keď ide v rádiu pesnička What is love, spomeniem si na tento film. Je to taký minikult. Steve Butabi: "Good, how are you?" Doug Butabi: "About 8 o'clock, 8:15. Yeah, all the time." Steve Butabi: "BMW." Doug Butabi: "Right at sunset." Steve Butabi: "Vanilla mostly." ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - úlet! Will Ferrel a Chris Kattan jsou snad šílení, jejich herecké výkony jim nelze nevěřit. . Bavil jsem se od začátku do konce, 80' diskoléta už asi nikdo lépe nezachytí. Vyzdvihnout musím hlavně scény, ve které Doug přeruší svatbu skladbou "Where is the love", nebo "tanec" v autě. Učebnicová kultovní komedie! ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Will Ferell je rozhodně naprostý retard, mongol, žalostný idiot, debil, trapák, slizoun a ubohé hovado. A proto ho mám rád. A tahle komedie je téměř genitální! Kdo by nevzpomněl, jak jako lůzr obrážel ve čtrnácti vesnické diskotéky na fichtlu, jako správný drsňák preferoval Landu a Ace of Base, protančil nejedny střevíce od babičky, sáhl slečně Žofii vzadu za hospodou na kundu, dostal přes obličej od automechanika Roberta, poprvé se ožral do mrtva magickým okem a poblil se do mušle. Ach to mládí. Položme si otázku, proč je, kurva, tenhle film v modrých? Odpověď je překvapivě jednoduchá: Rozhodně ho lze považovat za urážku yntelektu všech upjatých filmových fanánků z místní růžové lobby, zpod jejichž elastického tílka vyčuhuje cedulka se značkou HOMO. A to i přesto, že tam konečně někdo někomu sahá na zadek. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama