Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká blbosť, že ho proste buď milujete alebo nenávidíte. Ja ho milujem. Už len kvôli Ferrellovi. Keď niekto povie What's up? tak si spomeniem na tento film. Keď ide v rádiu pesnička What is love, spomeniem si na tento film. Je to taký minikult. Steve Butabi: "Good, how are you?" Doug Butabi: "About 8 o'clock, 8:15. Yeah, all the time." Steve Butabi: "BMW." Doug Butabi: "Right at sunset." Steve Butabi: "Vanilla mostly." ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

"What is love , oh baby , don't hurt me , don't hurt me no more ,oh baby don't hurt me , don't hurt me no more." Dokonalý příklad kraviny, která nesedne každému, ovšem kdo si bude s tímto snímkem rozumět si užije spoustu srandy." And who do you think that guy was? Emilio Estevez! And i was like - Emilo! Emilio! " Spousta zapamatování hodných hlášek a situací doplněných o jeden skvěle vybraný a použitý song. " Oh my god, I broke the window again! " Will Ferrell jako obvykle skvělý, Chris Kattan překvapivě snesitelný a možná přijde i Richard Grieco:) " Hey, what´s up? You´re not from town? " ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto nízkého hodnocení, film takového formátu by měl být legendární a patřit k základnímu vzdělání. Proslavení hitovky What is love, která doprovází po celou stopáž kruté osudy dvou bratrů, jejichž jediným snem je vlastnit klub. Po zhlédnutí jsem myslel, že už to vtipnější být nemůže, ale po zkouknutí této parodie, jsem zjistil pravý opak, pravděpodobně nejvtipnější parodie na film vůbec, s Jimem Carreyem, velmi doporučuji. 80% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Klasická komediální taškařice s neuvěřitelně trapnými dialogy, stupidními postavami a standardním pseudo-dějem... Ale, lidi, tohle je film pro odpočinek, pro pobavení a pro zasmání, což se mu u mě prakticky povedlo. A ohledně těch stupidních, psychologicky laděných vykecávaček - nepřekousnul bych je, ale mám pocit, že to byl záměr. Jestli ne, tak jedna:nula pro scénáristy! Kvalit scénky ze S. Night Live film zdaleka nedosahuje, ale rozhodně jsem se necítil zhnusen! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama