Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 1

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (157)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zapadákov kdesi pri ceste a panoptikum figúrok, z ktorých každá je väčší či menší psychopat. Áno, lynchovský rukopis je tu poznať. Celkovo je to však film z rodu Obvyklých podozrivých - bez toho namakaného zvratu (fakt som ho nečakal) by to bola len solídne remeselne natočená tuctovka. Pullman to miestami nedával, zato Julia Ormond podala prekvapivo komplexnú postavu. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

S trochou logického uvažování to každýmu hned dojde (kdo jinej, kdo tam hraje a je to dvojice, by to tak asi mohl být?). Ale to nejhorší jsou otřesné herecké výhrony jak od Vladimíra Hrona. Nejhorší film Billa Pullmana i Julie Ormond. Hlavně po tom ohromném a neočekávaném zvratu se na to pak už nedá vůbec dívat. Je mi jasny, že se asi bude hodně srovnávat s režisérčiným otcem, ale to já dělat nebudu. Budu objektivní, takže tomu dám krásnej odpadek. Ten film nemá vůbec žádnej smysl a nic vám nedá. Připadal jsem si, jak kdybych se koukal na dlouho ohlodanou mršinu, ne na film. Je to fakt o ničem, teda pokud se zrovna nevyžíváte v hromadách mrtvol (ktery nejsou dobře udělany) a zároveň se bojíte dobře udělanejch gore efektů. Když se tam má stát něco násilnýho, většinou to není vidět. Jo a dabovat i zpívání při poslechu rádia, to je fakt dabérskej hnus, chch. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tento snímek není tak starý. Teď už nikoho neohromí. Je dobře zahraný, s nečekaným zakončením, s dobrou atmosférou, nenudí, ale je jeden z mnoha. Takže vlastně standard, jak má vypadat kvalitní snímek - thriller. Nejdříve sem na ty psychopaty tipoval ty dva poldy. Co vyváděli, to bylo absolutně nemožný. Ale ti agenti je přebyli hned dvakrát. Za nečekaný tip hvězda navíc. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Že to bude blbost jsem si myslel hned od začátku, ale přeci jenom jsem se chtěl podívat jak si David Lynch vychoval svoji dcerušku na režisérském poli. Aby to holka neměla tak těžké tak ukecal starého známého kámoše Billa Pullmana, aby do toho šel s ní a dal tak filmu minimálně dobrou reklamu, i když samozřejmě tomu dal mnohem víc. Právě Bill vymačkává z tohoto nedozrálého pomeranče maximum, což stačí alespoň na 3 hvězdičky. Komu to aspoň trochu v hlavě šlape tak postupem času pozná, která bije a v tu chvíli už film může rovnout vypnout. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lynchovou mám rád, protože ty její divnosti v sobě mají jisté kouzlo. Kladnou postavu aby zde pohledal. Rodinka s otčímem, feťácká dvojice, poldové, co se baví šikanováním řidičů i spolujezdců a dvojice vrahů. Tedy fandit není téměř komu, pokud nebudu počítat dívenku, co vše zkoumá kritickým okem a má jasno. Šikana je intenzivní, havárie šťavnatá. Nevím, zda to dělal Pullman schválně, ale jeho hraní napovídalo více, než by muselo. OK, alespoň jsem se v něm nemýlil. Potěšil mě Ironside, který je připomínkou celé řady skvělých béčkových snímků. Jinak otevřené gore ne, ale pro škopík krve se nejde daleko. Je to sice film o vraždění, přesto musím napsat, že zábavný. Ty žluté filtry všemu dávaly parádní patinu. A konec? Nu, to je na samostatnou hvězdu, páč takhle nějak to ve skutečném životě chodí... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Postavu Sama Hallawaye měl původně hrát Billy Burke, několik dní před natáčením však odřekl, a proto ho nahradil rodinný přítel Lynchových, Bill Pullman. (TomikZlesa)
  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)
  • Píseň "Speed Roaster", která zní při závěrečných titulcích, zpívá režisérčin otec David Lynch. (skudiblik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno