Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tracy (Cate Blanchett) usilovně zápasí se svými problémy. Když se jí podaří zprovoznit vlastní internetovou kavárnu, vypadá to, že má částečně vyhráno. To ale ještě netuší, že bude brzy v ohrožení života. Ale vrací se zpět její noční můra v podobě bývalého přítele pašeráka drog. (Magic Box)

Recenze (31)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Absolutní problém filmu je, že je tak trochu - tedy spíš tak trochu hodně- o ničem. Působí jako epizoda nějakého nekonečného seriálu. Vážně nevím, co nám tím tvůrci chtěli říct. K postavám si člověk nevytvoří žádný vztah, nemá to začátek ani konec, gradace byla pro tvůrce zřejmě sprosté slovo. Vážně nevím, jak dlouho jsem neviděl tak totálně nepovedený film...proč se toho účastnili mojo oblíbení herci v čele s Cate Blanchett je mi záhadou, možná to podle scénáře vypadalo zajímavě...O obsahu filmu říká vše zdejší krátký obsah a vězte, že je to na to, co se ve filmu děje, ještě obsáhlé. Asi to měl být film, který nám měl říct, jak jsou drogy špatné, ale jestli to mělo být poselství, tak hodně nepovedené. Ach, to byla hrůza.... ()

ethos 

všechny recenze uživatele

Vazne neviem co si mam o tomto filme mysliet. Proste ma to nejak nechalo chladnym. Neviem preco ale tento vo mne nevyvolal jedinu emociu a to je pri drame podla mna pruser. Na druhej strane ten pribeh bol celkom zaujimavy bohuzial to vasak vsetko posobilo strasne chladne. Ale Cate Blanchett proste musim uznavat po vsetkych strankach. ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Drogy a pár ľudkov lapených v ich osídľach. Jedna malá ryba, jeden zúfalec, jeden feťácky loser a jedna žena medzi nimi všetkými. Priznám sa, že od filmu som čakal viac. Hugo Weaving bol veľmi dobrý, ale tie tri hviezdičky dávam hlavne za Cate Blanchett, ktorá je ozaj výborná a celý film drží nad vodou. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nato, že sa vo filme stretli tri veľké hviezdy austrálskeho filmu, je Malá ryba trochu nevýrazná. Keď už sa podarí ich získať všetkých naraz v rovnakom čase, stálo by zato popremýšlať, do akého projektu ich naverbovať, alebo ako vylepšiť scenár, aby mal divák po filme dostatočný pocit zadosťučinenia. Malá ryba je typický nezávislý film o lúze (ako inak), v ktorom figurujú drogy, depresia a beznádej. Takže súčasné klubové publikum by malo byť spokojné. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Jako film těsně po probuzení se to dá. Ovšem začátek byl tajemný ve smyslu kdo je kdo, kdo s kým atd. Do toho neustále ta hudba, co trochu dráždí. Cate bývalou feťačku zahrála víc než dobře, zejména stavy paniky a úzkosti, když obstarávala dávku pro svého otce (nebo otčíma?). Minulost se vracela i příchodem jejího bývalého, drogového překupníka. Byla statečná, že všechny ty nástrahy ustála. A uměla lhát jako sedmilhář. Konec nedopadl dobře pro její psychiku, opět se stala bezvýznamnou nulou, které nikdo nepůjčí prachy. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama