Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stejně jsem měl celou dobu oči jen pro, Evu Mendes. Ta omáčka okolo a hlavně obtloustlý a nepříliš úspěšný (u žen) Kevin James však dokázali být místy docela zábavnou kulisou a hlavně ty jeho některé situace (trapasy) mě opravdu doháněly až k slzám. Extra vtipností to tu sice zrovna nehýřilo, ale párkrát jsem se s chutí zasmál. Will Smith coby poradce v balení holek svou roli zvládl obstojně, což on ostatně dokázal ve vetšině filmů, ve kterých se objevil. 60% ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Když překousnu typická klišé pro romantické komedie (veřejná zpověď, mám ji rád-nemám ji rád-mám ji rád...kdy konečně někdo natočí něco, kde tohle nebude???), tak musím uznat, že jsem se bavila, navíc Will Smith je sympaťák, takže tohle si klidně někdy zopakuji a vřele doporučuji na zlepšení nálady... ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zatimco dějová linka kolem Hitche a Sáry je zcela tuctová a tudíž nezajímavá, tak příběh Alberta a jeho námluv Allegry je vskutku vydařený. Celý snímek výrazně stojí na nepopiratelném charismatu Willa Smithe a naopak je srážen přílišnou stopáží a zcela topornou a asympatickou Evou Mendes. Přesto se mi Hitch nějak trefil do nálady a docela jsem si ho i užil. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemné a nezávadné a vlastně ve všech ohledech. I když se nedá říct, že by Hitch jakkoliv vybočoval z klasické šablony romantických filmů, tak se mu daří prostě bavit, a to v obou možných významech "prostě".  Já mám to štěstí, že jsem podobných limonádek dosud moc nevypil, tak mi každá taková pořád ještě přijde svěží a při culení se Smithe a Mendesové jsem se cítil fajn a tlouštík Kevina Jamese byl kouzelný. Životní moudra ani nic podobného bych v tom nehledal. Jde se trojčit. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Verili by ste, že Will Smith do roku 2005 nehral v žiadnej romantickej komédii? A že i v nej podáva skvelý výkon? Tento troška vynaliezavý a štipku šikovný film je romantický i vtipný, ale (na americkú romantickú komédiu) pritom psychologicky slušne prepracovaný (je jasné, že takúto prácu môže robiť iba niekto, komu ženy v minulosti ublížili alebo on im a teraz robí pokánie). Problém je v tom, že je to neuveriteľné (keď sa ma niekto spýta v čom, týždeň sa s ním nebudem rozprávať), vyložene vtipných je len zopár scén a hoci je Smith vo veku 37 rokov úžasne rozkošný, prehnaná dĺžka (skoro dve hodiny!), priemerný scenár, nezáživná réžia a tradične mdlá Mendesová to (z)ničili. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Eve Mendes (Sara) bola ponúknutá rola aj z toho dôvodu, že tvorcovia požadovali herečku s tmavším pigmentom kože, pretože sa producenti obávali, že herečka svetlejšej pleti by podnietila negatívne verejné reakcie. Zároveň však hľadali herečku, ktorá by nebola vyslovene černoška. (Greenpeacak)
  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama