Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž 2010. Město je zdí rozděleno na ghetta, kde neplatí žádná pravidla ani žádné zákony. Mocnému gangu v Okrsku 13 se podařilo ukrást experimentální nukleární bombu. Damien, důstojník speciální policejní jednotky, a Leito, obyvatel okrsku 13, mají 24 hodin na to, aby nálož zneškodnili. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (539)

Psema 

všechny recenze uživatele

Jesus f_cking Christ... Besson se rozhodl, že udělá reklamu parkouru a k dvaceti minutám(!) průměrně natočené akce (Campbell kope Morela do koulí každým záběrem z úvodu Casina Royale) dodal svůj extrémně lobotomický guláš, který nedává v žádném filmovém vesmíru smysl a svou snahou o společenský přesah brutálně znásilňuje mozkové buňky, jejichž počet se v závěru dostává až do záporných hodnot. Raffaelli a Belle se můžou snažit, jak chtějí, ale pokud se k jejich snaze přidá pouze Bessonův imbecilní scenaristický um, budou se pachtit až do konce života na dně béčkové produkce, kam zamíří jen ti nejvěrnější. Jinými slovy: Nuda k posr... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Mafiáni, drogy, zbrane, vytunované autá, namakaný poskoci bez mozgu, Le Parkour, karate, bomba, šialený šéfovia, zbesilé naháňačky, kopa srandy - to všetko nájdete v tomto filme. Bezmyšlienková akcia kde jeden človek vymláti dvadsiatich ľudí aj so zbraňami prípadne im zdrhne tak, že by to aj Spidermana zarazilo. Bolo by to absurdné, keby to nebolo tak dobre natočené. A to ja rád. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Obdivuji ty mrštné parkourové chlapíky, co skáčou po střechách (vždyť zkusit to ve svém filmu Seagal, volá se pokrývač, podlahář a možná i pohotovostní služba vodovodů a kanalizací), francouzské Taxi bez taxíku, trapná klišé a prostoduchá sociálně-politická sdělení si však už tolik adorace nezaslouží, nehledě na to, že o pár let později indonéský Serbuan Maut subžánr urbanistických bojůvek zcela redefinoval. Tak se mi zdá, že od roku 1998 píše scénáře pod pseudonymem Luc Besson ten fíkus z Leona.. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jde ihned poznat, že se jedná o francouzskou produkci..ovšem vyskytuje se zde záhadný jev..ono to funguje! Akce střídá akci, vůbec se nenudíte, dějové zvraty jsou logické..zkrátka akční film jak má být! :) Tedy až na souboj obou hlavních protagonistů s obrem..nepřipomíná vám to bitku se zlobrem v prvním díle The Lord of the rings?! :) ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Hop sem, hop tam....Nejdřív jeden a pak dva maníci skáčou před kulkama z revolverů, samopalů a kulometů, až si nakonec vyhopsají bez zranění svůj nemastný neslaný happy end. O herectví se nemá cenu ani vyjadřovat, o tom to rozhodně nebylo...o čem to bylo je jasné, ale raději bych se na PK (parkour) podíval v nějakém dobrém dokumentu, než v podobný ptákovině. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Parkour (někdy také Le Parkour, zkratka PK) neboli "l’art du déplacement" (umění pohybu / umění přemístění) je disciplína francouzského původu, jejímž základem je schopnost dostat se z bodu A do bodu B (a také umět se dostat zpět) bezpečně, plynule a efektivně za použití vlastního těla, a to prostřednictvím výšky, výskoků, přeskoků a lezení. (Beastmaster4)
  • Keď sa Taha (Bibi Naceri) ide pozrieť na Yetiho, tak pod ceduľkou s nápisom "Yeti" chýba malá oranžová ceduľka s nápisom ''PVD''. Tá sa záhadne objaví pri zábere zblízka. (ČSFD)

Reklama

Reklama