foto

Samir Guesmi

  • nar. 7.10.1967 (48 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 D'une pierre deux coups
L'effet aquatique
Moje revoluce
2015 Kurýr: Restart
Znovuzrozeni (TV seriál)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
2014 Brèves de comptoir
2013 Gare du Nord
Jsem fanda Standardu
2012 Adieu Berthe - L'enterrement de mémé
Franck-Étienne vers la béatitude
La Cerise sur le gâteau
Queen of Montreuil
Znovu zamilovaná
Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
Toni (S01E05)
Victor (S01E04)
další epizody
2011 Kdybych nevyhrál Zlatou palmu v Cannes
Mon pire cauchemar
Žena z pátého patra
2010 Advokát
En chantier, monsieur Tanner! (TV film)
Mimo zákon
Několik dní klidu
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Černá série (TV seriál)
Herečky na scénu!
Je suis heureux que ma mère soit vivante
2008 Autre rive, L'
Ca$h
Leur morale... et la nôtre
Musée haut, musée bas
Pass
Rien dans les poches (TV film)
Vánoční příběh
2007 Andalucia
Anna M.
Ravages (TV film)
Záhadná neznámá
2006 Ahmed
Mentir un peu (TV film)
Mon colonel
Mozart des pickpockets, Le
Nikomu to neříkej
Selon Charlie
2005 Akoibon
Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère (TV film)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Hledejte Anthonyho
Ze film
2004 A co já?
Okrsek 13
RRRrrrr!!!
Souffle, Le
2003 Qui perd gagne!
Une grande fille comme toi (TV film)
Violence des échanges en milieu tempéré
2002 Aram
Kodex
2001 Afrance, L'
Attaque du camion de glaces, L'
Betty Fisherová a další příběhy
J'ai tué Clémence Acéra
2000 Anna en Corse (TV film)
C.D.D.
Cours toujours
Du poil sous les roses
Mix-cité (TV film)
Scénarios sur la drogue (TV seriál)
Taule, La
1999 Nos vies heureuses
Pur moment de rock'n roll, Un
Sourire du clown, Le
Vilains, Les (TV film)
Voyage à Paris, Le
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
1997 Adios!
Amour à l'ombre, L' (TV film)
Autre chose à foutre qu'aimer
Bastide blanche, La (TV film)
Mauvaises affaires (TV film)
Mélanie (TV film)
Seule
Soeurs soleil, Les
XXL
1996 Malik le maudit
1995 Des lendemains qui chantent
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Elisa
Fast
Lulu, král Francie (TV film)
Parazit (TV film)
Paul Bowles - Halbmond
Serment d'Hippocrate, Le (TV film)
Vie parisienne, La
1994 Clandestin, Le (TV film)
Les mickeys
1992 IP5: L'île aux pachydermes
Julie Lescautová (TV seriál)
Noci šelem
1987 Jaune revolver

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace