Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Okrsek 13

Okrsek 13 (2004)

Okrsek 13 je povedená non stop akční jízda od začátku až do konce plná hlášek .. David Belle ukázal skvělé kousky z parkouru a to jeho úžasné tělo :-P :-) Film má rychlé, jasné, stručné scény, žádný zbytečný kecy kolem .. ode mě 100% 5* :-)

Lidice

Lidice (2011)

Po technické stránce mi tam něco málo překáželo, ale emocemi naplněný děj to zcela vymazává. Je to film, který bych po druhé vidět nemusela, ale nadrbou stranu ho všem doporučila !

127 hodin

127 hodin (2010)

Bála jsem se, že to bude adrenalinový bikerský film, ale to byl jen začátek. Skvěle vybraná hudba, herci a ostatní tento film dělá tím čím je. Přesto, že film neobsahuje mnoho herců, neobsahuje mnoho míst, kde se film odehrává a od začátku je jasné jak nedobrovolné dobrodružství dopadne, tak udrží v napětí od začátku do konce.

Poslední dům nalevo

Poslední dům nalevo (2009)

Brutální horor, pravdivý v tom, co jsou rodiče schopni udělat někomu, kdo ublíží jejich dětem :-) I ti nejhodnější lidé odhodí společenské zvyky a změní se v kruté vrahy. Nevinný začátek se rázem promění v hodně krvavý masakr. Film udrží v napětí až do konce .. Proto odměna 5*

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Další precizní film z 2 sv. války ale z pohledu dětskýma očima, sotva si oblékl 8letý chlapec pruhované pyžamo hned jsem věděla, že je zle .. film je velmi dojímavý, smutný a posledních 20 minut mi bralo dech .. byla jsem nadšená z nápadu brát tak silné téma z pohledu osmiletého chlapce…