Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Velmi nespravedlivě nízké hodnocení na ČSFD! Je sice vidět, že jde o nízkorozpočtový film, jen těžko ale hledám nějaké chyby - dobrý scénář, režie, kamera, hudba, jen střih je někdy až moc stroboskopický. Uvřitelné chování postav, svižné dialogy, nad očekávání dobří herci, po delší době originální příšerka. Ruku na srdce - kolik takových horrorů jsme mohli v poslední době vidět? ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Kurňa! To mohlo býti i na 4 či 5. Do háje! Koncepce samotné ´´příšerky´´ je dosti dobrá a scény typu, nakažená pneumatika ze které vyrůstají ony bodliny, patří k vrcholům. Pár scén, skoro jak z The Věc nebo tak. A ani ti herci nebyli nějak moc špatní. Ten debilní střih (roztřesená kamera nebyla ještě to nejhorší) všechno akorát pos.... Jo, všickni tady nadávají právem. Potenciál velký (dle mého) a protože jsem přece jen něco viděl a za celkový zážiteček dávám plné 3 (i za ten úvod. Ten byl klasický a mě se dosti líbil, dokud to samoz. nezkurvil střihač) a zuřím u toho, že nemohu dáti více. Někomu ze štábu bych s chutí nakopal. Fakt že jo. A ten otevřený konec si pane rež. a ty kreténe, co jsi to stříhal, strčte někam. Udělejte remake se střihačem a rež. kteří mají funkční obě hemisféry. Děkuji. P.s. ne, nejedná se vskutku o solovku obří krysy z Ninja Želv, haha. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jak se to říká? Když přistoupíte na hru, budete se bavit. Jasně, žádná originální bomba, minimálně Carpenterova Věc ( stále se modlím, aby nevznikl její několikráte avizovaný remake) vás napadne určitě. Ale dobře se na to kouká a než se otočíte, je konec. Alespoň já se nenudil. A určitě je dobře, že tvůrci nevsadili výhradně na počítačové efekty, protože ty v levných filmech vypadají ještě levněji, tedy naprosto blbě a trapně..... Chvílemi až polodokumentární styl přidává filmu na syrovosti a opravdovosti. A gejzíry krve vypadají též věrohodně. Kdo ví, třeba nakonec ani o žádné triky nešlo. U těhle filmů nikdy nevíte, co je doopravdy a co jen jako.... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další pěkněj horor na který jsem narazil po dlouhé době. Do poloviny jsem se na to koukal s CZ dabingem a musel jsem to vypnout a sehnat si original s titulkama. Takže bacha. Na úvod moc pěkná atmosféra, než se setmí a děj se odehrává na pumpě. Ano mnohokrát omletý námět, ale bylo to slušný. Herci - 70%, Logika celkem ušla. Jen mi tam chybělo více obětí a krvéé - 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Začiatok bol síce pomalší, ale našťastie to netrvalo dlho, odkedy prídu nešťastníci na tú benzínku, snímok výrazne naberie na napätí a atmosfére. Prekvapili aj slušné gore scénky a mordovačky. To najlepšie však čo ma v horore po dlhej dobe potešilo je zhmotnená predstava niečoho neurčitého, desivého zla, proti čomu sa účinná zbraň hľadá len ťažko. Film mi v tomto smere pripomenul Vec, len tu "nákaza" zaúradovala prakticky okamžite, nekompromisne a riadne nepríjemne. Na druhú stranu výrazne otravovala zlá kamera, hlavne v kritických chvíľach, roztrasené a chaotické zábery často degradovali tie najlepšie scénky. Ale aj napriek zmieneným nedostatkom, snímok by nemal uniknúť pozornosti žiadneho hororového fanúšika, za pozretie stojí. 60/100 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama