Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Han22 

všechny recenze uživatele

Z Chuckovy filmografie první větší film a sakra dobrej. Tuším, že jsem jej snad nikdy neviděl, ale je to paráda. Chuck poprvé se svým plnovousem konečně nestojí proti nějakým nýmandům, ale proti po zuby ozbrojené bandě pašeráků zbraní, vedené klasikem Davidem Carradinem a také konečně nespoléhá jen na karate. Pistole, upilované brokovnice, uzi, teréňák a samozřejmě taky pivo a neskutečně bordel :-) K tomu prima westernová hudba a atmosféra, smutná smrt pár kladných postavy a perfektní akce završená čistkou základny záporáka a soubojem Norris vs. Carradine. Co chtít více. PS: Ve vedlejší roli Robert Beltran alias Chakotay ze Star Trek: Voyager. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vraj jeden z najlepších filmov Chucka Norrisa. No nič moc. Niektoré postavy sú extrémne hlúpe. Napríklad ten FBI idiot. Akcie je dosť, ale je dosť špatná. Lepšia choreografia súbojov a menej debilné strieľanie by mohlo posunúť tento filmu do kultových rovín. Chuck je zas mužný drsňák, ktorí sa s ničím neserie a občas s tým ostatným lezie pekne na nervy. Duel Norris Carradine jedobe vygradovaný, ale ako som už písal. Choreograficky pokafraný. Ako plus beriem sexi chicku, ktorú Chuck našiel. Sú filmy ktoré obstoja aj v dnešnej dobe. Lone Wolf McQuade to nie je. 3* ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Úplně první film na úplně prvním videu, viděla jsem ho asi 20x, což bylo při černobílé tv s podivem, ale nikdo mi nic jinýho dlouho nepujčil, protože nikdo nic jinýho dlouho neměl, bylo to jako zázrak - moct si pustit lážo plážo emerickej film a couvat si nebo popohánět. Dneska by to bylo s bídou za 2*, ale tehdy ... byla v tom romantika (Carrera Chuckovi v kutlochu vygruntovala a on ji za to postříkal hadicí) i akce (Carradine kopl při zápase Chuckovi písek do očí a to od něj nebylo vůbec pěkné) a člověk taky nebyl tak filmově (i jinak) zmlsanej, chjo. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Chuck dostane nakládačku a pokaždý se zregeneruje škopkem. No docela originální... jinak ale dosti nudné. Bitky (včetně té závěrečné) docela slabé, ani akce se moc zázračná nekonala. Sice je tu pár vtipných scén (mě se například líbil asi třikrát téměř totožný záběr na vybíhající vojáky z jakýchsi kasáren, které Chuck zkosil vždycky ve dveřích a přesto tam pořád nabíhali další), ale dohromady je to prostě slabota. Hudba nicméně docela ujde. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)
  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)

Reklama

Reklama