foto

Robert Beltran

  • nar. 19.11.1953 (64 let)
    Bakersfield, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celé jeho jméno je Robert Adame Beltran. Narodil se 19. 11. 1953 v Kalifornii ve městečku Bakersfield. Vystudoval univerzituve Fresnu, zde se věnoval hlavně herectví. Už od mala miloval hraní, touha být hercem byla stále silnější.

Jeho první krůčky už ukázal na Kalifornském Shakespearově festivalu, kde si zahrál role např. SNY NOCÍ SVATOJÁNSKÝCH, HAMLET, JINDŘICH IV. V Los Angeles Theater Center, předvedl herecké umění a kritikou vychloubený výkon ve hře Louise Valdeze I Don't Have To Show You No Stinkin' Badges. Objevil se i v několika scénách v BEVERLY HILLS.

Byl jednou z hlavních postav seriálu STAR TREK VOYAGER. Ukázal se i v několika vedlejších rolích např. v seriálu LOIS & CLARK: THE NEW ADVENTURES OF SUPERMAN, MIAMI VICE a nebo ve známem krimi seriálu MURDER, SHE WROTE. Je i režisérem a zakládajícím členem skupiny East Los Angeles Classic Theater Group.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 Resilient 3D
The Circuit
2009 Repo Chick
Risk je zisk
2007 Ohnivý had (TV film)
2006 Cry of the Winged Serpent (TV film)
2005 Netvor z pouště (TV film)
2003 Roddenberry on Patrol
2000 Luminarias
1996 Managua
1995 Nixon
Runway One (TV film)
1994 Kritický stav (TV film)
1993 Rio Shannon (TV film)
1992 Shadowhunter (TV film)
Stormy Weathers (TV film)
1991 Bugsy
Chase, The (TV film)
Pastorela, La (TV film)
Smrtelný polibek
1990 Crackdown
El Diablo (TV film)
1989 Forbidden Sun
Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
1987 Gaby: A True Story
Slamdance
1986 Family Martinez, The (TV film)
1985 Latino
1984 Mystic Warrior, The (TV film)
Vraždy podle kalendáře (TV film)
Zkázonosná kometa
1983 Osamělý vlk McQuade
1982 Eating Raoul
1981 Páskové z Los Angeles

TV seriály

2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Pod jednou střechou (S04E06)
další epizody (5)
2009 Velká láska (TV seriál)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
Pouť (S03E06)
další epizody (6)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mezi plameny (S01E22)
2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Renesanční člověk (S07E23)
Nový domov (S07E22)
další epizody (15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Tělo a duše (S07E07)
další epizody (25)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
Malý krok (S06E08)
další epizody (25)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Třicet dní (S05E09)
Nelidské metody (S05E08)
další epizody (24)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
O létání (S04E11)
Náhodné myšlenky (S04E10)
další epizody (26)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Jih proti severu (S03E11)
Diktátor (S03E10)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Manévry (S02E11)
Studený oheň (S02E10)
další epizody (27)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1991 Veronica Clare (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Captains Close Up (TV seriál)
1997 Trekkies
1995 Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager (TV film)
1983 Making of 'Lone Wolf McQuade', The (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace