Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

dopita 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu nemá chybu. Rodinka se sejde u štědrovečerní večeře, tatík začne brblat že ten krocan bude určitě hnusej a vysušenej stejne jako loni a v tom krbem přijde Santa Klaus, teda spíš se tam vbourá a začne kosit jednoho po druhým. No a když Rebecca Gayheartová řekne: "Já byla celej rok hodná" a santa ji za zvuků Čajkovského vánoční hudby stejně sejme jako všechny ostatní tak sem se chechtal jak blázen. Ale to byly jen úvodní čtyři minuty. Pak už je to bída a sotva průměrnej horor. Ale je fajn, když někdo natočí film, kterej se od všech ostatních vánočních filmů takhle odlišuje. Jo a na konci filmu si tvůrci vzpoměli na jednoho slovenskýho hokejistu - to potěší. ()

Wann 

všechny recenze uživatele

Dobře... je to kravina ale film jako je Ďábelský Santa je prostě sranda, sranda a sranda. Dobře, ne vždycky jsem se zasmál ale celkově mě to bavilo. Přesně tahle věc mě na ČSFD štve... uživatelé se snaží na všechno dívat z "odborného pohledu" a dělat ze sebe bůh ví koho. Ale to je ohromná chyba a myslím že i škoda, protože díky tomuhle hodnocení se na tenhle film většina lidí nepodívá. Lidem co rádi "přiblblý" humor vřele doporučuju. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech už sú filmy o Santovi akékoľvek, len málo z nich skončí úspechom. V tému o zlom Santovi figuruje len jeden film, ktorý stojí za pozornosť a to je 'Bad Santa'. Tento snažiaci sa film o horrorovú komédiu nemá ani najmenšiu nádej na úspech. Aspoň nie s takýmto scenárom. Keď má film niečo vyše hodiny, navyše ak má rozosmiať, či postrašiť a ja pri ňom zaspávam, asi to niečo naznačuje. Inak Goldberg bol výber ako sviňa, diabolskejší ksicht s červenej kombinéze si neviem predstaviť. 45%. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja nie som sklamaný,naopak nečakal som od tohoto filmu zázrak ale štandard a ten aj splnil.Konečne vianočný film,ktorý ma pobavil.Hneď keď to začalo a jednu utopil v hríbovej polievke a ďalších tam zmasakroval-dobré.Pointa ako vždy pri takýchto filmoch bola o ničom,ale hlavne že som sa bavil nie?Videl som veľa Santov vo filmoch,ale B.Goldberg bol jeden s najlepších,zahral to špinavo odhodlane a po tomto filme sa divím,že mu neponúkli rolu Santu,ale kde nenecháva explodovať deti.A kto ma sral,a dúfal som že bude čo najskor na rade?D.Smith tam hrál neuveriteľného debila,neviem či to bol zámer alebo fakt,ale ten tam bol veľký zúfalec. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama