Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Horor neznamena nadprirozeno, ale hruzu, cili horor nemusi byt nutne jen nadprirozeny film,ale film, kde se zabiji a deje neco hrozneho. Jinak by me strasne zajimalo, kde napr  pan Matty vidi konkretne ubohe triky v tomto filmu, jak se zminuje ve svem komentari. Rad se poucim skolenym profesionanim odbornikem na triky.......!!!

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4* - Perfektní THRILLER, záhady mám rád a zvláště když to má hlavu i patu. Mimochodem existují někde slovník filmových označení? Nevím jaký je rozdíl mezi horrorem a thrillerem. Sám jsem si to pro sebe rozdělil tak, že když v napínavém, nebo drastickém filmu nejsou nadpřirozené věci, tak to označuji jako Thriller, v opačném případě jako Horror.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

nechapem co vytikate tomu filmu.. neni to sice prelom ako bol napriklad pulp fiction... ale ved uplne v pohode typicky film s necakanym koncom - dobra hudba..a vykony herecke vpohode.. najprv si myslite vy ze hlavnej herecke hrabe..potom si myslia vsetky postavy vo filme ze jej hrabe.. potom si sama ona mysli ze jej hrabe..a nakoniec sa zisti ze ...

Reklama

Reklama