Reklama

Reklama

VOD (1)

Priscilla je úspěšná žena - má výbornou práci, skvělý dům a perfektního manžela. Daří se jí ve všem... kromě sexu. Teď je ale rozhodnuta to změnit! Připojte se k jejímu hledání nových zkušeností ve svěží komedii s velkou dávkou inteligentního humoru. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to docela ušlo, film si sice vybral dost sexistické téma, ale zajímavé. Ale zdálo se mi, že tvůrci z toho mohli vytřískat mnohem víc. Celou dobu se koukáme jen na to, jak žena nemůže ze svým manželem dosáhnout orgasmu, tak se rozejdou a ona si užívá s náhražkami až do té doby, než nepotká Danny DeVito, muže, s kterým jako prvním dodsáhne orgasmu, no není to vtipné? Ne není, tedy aspoň pro mě. Komedie dost slabá, ale za to s docela obstojnými hereckými výkony, a především se stravitelnou stopáží. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Proto, aby film bodoval na plné koule, chyběla odvaha, i tak jde ale o nestandardně rozehraný úsměvný film s prvky dramatu. Je pravdou, že snaha o to být jiný, přitom znovu vypovídat o vztazích, zůstala někde na půli cesty v obou směrech a to se potom rozumí, že místo toho aby nastal jakýsi zvláštní soulad, je výsledek dost často "jen" zvláštní. Když ale k filmu nepřistoupíte jako k prvoplánově vedené bžundě (o což se ostatně český distributor okatě snaží), je možné, že nebudete úplně otrávení. II Hudba: Bruno Coon.  60% ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Divoké to nebylo! A jízda už vůbec ne! Nápad to nemusel být špatný, ale to zpracování je opravdu katastrofální!!!! Nuda! Vtipné momenty nebyly a alespoň úsměvné byly asi 2. Viděl jsem jen 3/4 filmu, pak jsem to vzdal. 1* dávám za geniálního zkrachovalce P. Rudd (škoda, že se toho více nevyužilo) a 1 * za to, že jsem viděl i horší paskvily. Takže 2* jsou optimální. Myslím, že promthaný potenciál a kdyby se více snažilo, mohla to být slušná komedie. Takto to bylo jen - ani nevím co. Howgh! ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Když u filmu usíná divák, je to na pováženou! Ale když během natáčení usíná i kameraman s režisérem, pak je něco hodně špatně! Navíc ustřední dvojka Posey/Rudd se hodně nepovedla a ty věčný sexistický narážky nebyly vtipný, ale trapný!... Jedna * - za DeVita, Heather Graham a nečkaně povedenou komediální postavu Keith Davida! ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

No to tedy byla jízda... Ve filmu se řešily závažné problémy, a to zda si pořídit bazén či nikoliv, nebo jak dosáhnout orgasmu (vibrující mobil ve vagíně). Nakonec vše zdárně vyřešeno pomocí charismatického stavitele bazénů (Danny DeVito). Jeden z řady podle mě zbytečných filmů, zmítající se mezi komedií a romantickým slaďákem. Moc jsem se nesmála, což považuju u komedie za dost podstatný nedostatek, takže dvě hvězdy s odřenýma ušima (za toho nafukovacího žraloka a za Dannyho v plavkách ). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Ohio ve městě Cleveland a ve státě Kalifornia ve městech Whittier a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama