Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Hlavne prvá polhodinka je úžasná. Skvelo napísané postavy, dobré civilné dialógy a bublajúce tajomstvo v pozadí. Niektoré momenty sú ale značne nedotiahnuté. Napriek tomu, že majú robiť časovo náročnú prácu, väčšinu času len klábosia pri sendvičoch. Trochu ma sklamal záver, ktorý som síce veľmi nepochopil, no i tak mi prišiel dosť nedôveryhodný a deravý a do určitej miery i klišéovitý. A hej, má to úplne odpornú digitálnu kameru!!! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Carusovo hraní si na drsňáckýho dělňase je k smíchu, vždyť ten chlápek vypadá jak podomní prodavač biblí. Jeho šéf je ve svým postupným šílení o dost důvěryhodnější a jeho postava je taky jediná, která jakž takž zaujme. Zbytek party jsou hovnaři. Vlastně mě ještě zaujalo i místo činu (budova sanatoria '...je celkem slušnej barák...') a to je asi tak všechno. Po vizuální i obsahový stránce podprůměrný nezáživný amatérský béčko s amatérskou kamerou a utahaným dějem. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Ty prostory byly úžasný a pro horor jak dělaný. Výborný byl i námět, ale to zpracování jsem příliš nepochopil. Strašně laciný až telenovelovský look mi fakt vadil. Přestože atmosféra je díky tomu prostředí i příběhu výborná, tak kamera a hudba je úplně mimo. Těsně po dokončení jsem ještě uvažovat o 4 hvězdičkách, ale jak se mi to uleželo v hlavě, tak mi to laciné zpracování vadí čím dál víc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnaný snímek, kdy nezáživné scény s bláboly se střídají s napínavými. Sanace staré léčebny postavené ve tvaru netopýra (moc pěkná) připomíná ze začátku budovatelské filmy. Nic moc se neděje, parta dělníků dochází do staré budovy, pracuje, plká, pracuje... V jisté chvíli dojde naštěstí ke zlomu. Příběh se přesune do klaustrofobních tunelů, den vystřídá noc a cosi děsivého se skrývá v temných koutech. A pak už jen všichni bloudí, hledají společníka a smrt je jim v patách... ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Docela špatnej vtip, řekl bych. Příklad filmu, kterej mě od začátku do konce odpuzuje svojí debilitou. Stupidní námět se vyvíjí v příběh, ve kterém neexistuje logika, a zavání pouze zatuchlými dialogy a přehrávajícími (ne)herci. Občas nějakej ten dobrej záběr rozhodně nemá šanci zastínit moji těžkou antipatii naprosto ke všem postavám, nemluvě o tom, že vizuální stránka filmu je dost odporná, stejně jako celá režie. Jakékoli napětí nebo pocity mě minuly velkým . . . . . . . . . obloukem. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. července 2001 na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia. (Worry77)
  • K natáčení se využívalo jen velmi malé procento budovy kvůli jejímu stavu. (Chatterer)

Reklama

Reklama