Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven sa nam v tomto filme predviedol ako Marshall Lawson, ktory vysetruje vrazdu svojho timu, pricom ide o nejaku CTX, co neviem ani co to je. Cely film sa odohrava v tme. Preco ASi? Odpoved nech si najde kazdy sam. To, ze Steven je herecka tragedia, predviedol uz vo filme Patriot alebo Cizinec. Cely film je biedne zrezirovany, pricom scenar asi pisal absolvent osobitnej skoly. Jedine tak sa da vysvetlit jeho uroven. No a Stevo evidentne kombinuje svoje aikido so sumom. Davam definitivne 0 % a skoda dalsich slov, lebo by som musel sklznut k vulgarizmom najhrubsieho zrna. Najhorsi Stevov film. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení jsem od filmu raději nic nečekal, a to bylo sakra dobře. Film je až neuvěřitelně blbě natočený, scénář a režie úplně mimo. Děj nudný, herecké obsazení jak z nejhoršího laciného béčka. Kamera velmi špatná, záběry mizerné a co vyloženě nesnáším, je ta roztřesená kamera v každém druhém záběru, no hrozné peklo. K Seagalovi samotnému toho moc nemám, souboje prakticky nulové, přestřelky mizerně natočené. Úplně zbytečný snímek, který já osobně považuji za jeden ze Seagalových nejhorších. 0/10. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Pomsta je dvojsečná zbraň.“ Na béčkarskú seagalovku slušné. Prvá polovica Sily úderu obsahuje prekvapivo malé množstvo akcie, ale druhá je v podstate nonstop akčnou scénou, hoc nie bohvieako vydarenou. Potešia vsuvky, ktoré možno na prvý pohľad nevyzerajú dobre (Seagalov kamoš vyzerá ako tatko troch dcér, ktorý sa v nedeľu ráno zle zobudil a ako bonus zistil, že manželka zabudla kúpiť mäso na obed), ale sú realistické a Seagal sa vďaka nim zrejme niky nestane prezidentom USA (zabitie ženy). ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Ušiel mi začiatok a do konca som už nepochopil o čo v tomto filme vlastne ide. Ako pri všetkých posledných filmoch bývalého drviča kostí, v súčasnosti hrocha Seagala, sa väčšina filmu odohráva v tme (asi aby toľko nekričali mastodontie proporcie hlavného hrdinu), výsledkom čoho je, že človek v podstate nevie čo sa vlastne na obrazovke odohráva. Akcia je natočené biedne aj na Stevenove pomery, dej je blábol o nejakej droge meniacej ľudí na vražedných magorov a celé to nedáva zmysel. Väčšinou dokážem na Seagolových filmoch nájsť aspoň niečo pozitívne, za čo by si zaslúžil čo i len tú jednu hviezdičku, no tu to bolo nemožné. Toto je čistá nepozerateľná sračka u ktorej je akákoľvek zábava vylúčená. 1+/10 ()

Ronyk7 odpad!

všechny recenze uživatele

Stevenovi sem vždy fandil a vždy v hodnocení sem hledal důvod proč mu nadržovat, ale v tomto snímku jsem prostě nic nenašel. Ba naopak, je tisíc důvodů proč dát odpad. Akce je až poslední půlhodinu, ale tak katastrofálně natočená, že to snad ani hůř nejde. Dvojka Keusch Seagal ať už se spolu raději nepotkají ani na chodníku. Vždy to dopadne fiaskem. 22.04.2007 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama