Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Henk123 

všechny recenze uživatele

Slabší jak bláznivá střela, ale stále ten skvělý Frank Drebin. Nejlepší komik a doba, kdy ještě parodie na filmy měly trochu úcty k divákovi, absurdnosti měli svou hranici, humor k zasmání - obvzlášt pokud byl dirigován Leslie Nielsenem. Nikoliv absolutní slátaniny pro ''braindead'' teenagery a podobné potraty. Takže tak. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud nadpozemsky vyvinutí záchranáři odmítají vstoupit do studené vody, vlaky lišácky nahánějí nevinné odsouzené po lese, vyšetřovatelé staví statistiku nad instinkt, obě osudové krásky jsou svůdnější než druhá odmocnina věku hlavního hrdiny a počet parodovaných snímků se limitně blíží k nekonečnu, tak já jsem naprosto spokojen a proto nehodlám zveřejňovat nemalé množství mých nepodstatných výtek. ()

Reklama

lesumir

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se docela tesil, Leslie zasvetil svuj zivot parodiim a to bylo taky jeho poslani, dekujime. Ale odejdete... tohle uz je preparodovano trapnymi scenami a hloupy scenar tomu skodi vic a vic. Vtipne to uz neni vubec! Nedokoual jsem to, takze to hodnotit nebudu, ale vice nez dve a pul hvezdicky to neni. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně dost dobrá parodie s už více než sedmdesátiletým Leslie Nielsenem, který je ale stále ve formě. Tak nějak jsem tušil, že o dost momentů přicházím kvůli tomu, že jsem po hříchu stále ještě neviděl Uprchlíka, ale i tak jsem si to dost užil. Slabších momentů se sice našlo víc, ale i tak je to výborná zábava a Richarda "Plukovníka Trautmana" Crennu prostě nemůžu nežrat (R.I.P.). Lepší tři:-) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejpovedenějších parodií s charizmatických bělovlasým dědou Leslie Nielsenem. Několik trefně parodovaných filmů v čele s Uprchlíkem (kterého jsem viděl až později) dává dohromady velmi nadprůměrně vtipnou a zábavnou hodinku a půl. Richard Crenna si užíval roli "nadměrně přemýšlivého až geniálního" agenta FBI (v Uprchlíkovi Tommy Lee Jones) a srandista Nielsen tradičně taky na výbornou jako "uprchlík" (v originále nezapomenutelný Harrison Ford). Ikdyž jsem Utopence viděl už několikrát, stále spolehlivě pobaví. "Průměrná délka kroku u dospělého člověka činí 1 metr a 26,5 cm pokud nosí trenýrky, 1 metr a 24 cm pokud se omezil pouze na slipy." ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama