Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh ala rodina Charlesa Mansona a otvorená brutalita Roba Zombieho sa mi viac než dostatočne pozdávajú, ale v konečnom dôsledku ma film príliš neoslovil a nič vo mne nezanechal. Jedine tak upozornenie, že nie každý klaun je na smiech, nie každá blodína so sexy prdelkou je hlúpa a nie každý dlhovlasý, rockovo pôsobiaci hudobník nie je bezcitný vrah, pchajúci pištol do nohavičiek postarších dám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že pomaly začínam prichádzať na chuť režisérskemu štýlu Roba Zombie, ktorého som doteraz registroval predovšetkým ako hudobníka. Na dráhu režiséra sa dal len nedávno. Videl som zatiaľ všetky jeho diela. Najviac som spokojný práve s "The Devil´s Rejects". Príbeh o trojici bezcitných vrahov, čo sú na úteku pred zákonom je volným pokračovaním jeho prvého filmu "Dom tisícich mŕtvol". Žánrovo je to však dosť odlišný snímok, aj keď tiež obsahuje nemalú dávku brutality a násilia. "Vyvrženci pekla" sú krvavou road movie s retro horrorovým feelingom. Záverečná video klipová scéna je výborným zakončením tohto vražedného filmového besnenia. **** ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Příběh o vraždící rodině Fireflyových (viz.: Marx bros.), který u mě začíná na 5* už za tátu klauna a jeho hlášky i za povedenou atmosféru 70.let asi v polovině bohužel začíná i přes klipový střih mírně nudit a "nečekanou záchranu " na konci už zachraňuje :) jen konec á la Thelma & Louise... celkově, ale každopádně velmi "příjemná" zábava. A pozor : Nikdy se neotáčej ke klaunovi zády, když s tebou mluví ! ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Opět velmi dobré, ale ke kvalitám prvního dílu (Dům tisíce mrtvol) se to ani nepřiblížilo, tudíž trochu zklamání, ale rozhodně to stojí za pozornost. Chyběla mi tu naprosto odpudivá, syrová, avšak pěkně komorní atmosféra. Chyběl i nějaký poutavější soudtrack. Kdyby tohle viděl jako první, o Zombieho debut bych se asi už tak nezajímal a to by byla škoda.70% (váhám, jestli nedat jen 3 hvězdy) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Taková normální rodinka Fireflyů.. Zombie od Domu čtyřciferného počtu nebožtíků o několik tříd filmařsky vyrostl a jeho svižné dílo mi atmosférou připomínalo From Dusk Till Dawn, jen ještě o dost brutálnější, vulgárnější (a to počítám i promotéra všemožných druhů vagín před Titty Twisterem v podání Cheech Marina) a samozřejmě bez upírů. Zaujal William Forsythe jakožto pomstychtivý šerif Wydell, který, aby mohl bojovat s monstry, stal se jedním z nich (mimochodem brilantně namluvený českým králem dabérů podobných týpků Liborem Hruškou) a jelikož mám asi jako každý v sobě špetku De Sadeho, moc mě mrzí, že nebyl se svou vendetou na konci důslednější.. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Kapitán Spaulding, jež hraje otce Otise B. Driftwooda, je ve skutečnosti jen o 12 let starší. (Geriel)
  • Film měl původně vedlejší zápletku zahrnující scény s Dr. Satanem. V interview Rob Zombie řekl, že tyto scény vystříhal, protože Dr. Satan v tomto filmu by byl něco jako Chewbacca v Bonnie a Clyde (1967). Zombie dodal, že všechny scény s Dr. Satanem budou uchovány na DVD ve vystřižených scénách. (c.tucker)

Reklama

Reklama