Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jednoduše nelze hodnotit optikou dospělého. Je určen těm nejmenším dětem a podle toho vypadá. Velmi prostý příběh s jednoduchým dějem a ještě jednoduššími "dialogy". Pravda moc mi nesedla animace, ale zase není nejhorší a v seriálech pro nejmenší jsem už viděl větší zvěrstva. Co oceňuji, je pozitivní vyznění seriálu, všichni jsou pořád dobře naladěni a nakonec vše dobře skončí a všichni se u toho smějí. Zdá se to jako banalita, ale až s dcerou si uvědomuji, jak jsou některé pohádky pesimistické, smutné a depresivní. Také proto si Pepa zaslouží tři veselé hvězdy. ()

fler 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:) ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě to, ale když se objeví v televizi tahle Pepka, tak mě přepadne depka. Já nevím, tenhle seriál, i kdybych to bral z dětského soudku na mě působí až přehnaně za hranicí toho, co by normální člověk měl dělat jen s mírou. Prasátko Pepina se ale tenhle smysl života snaží obrátit vzhůru nohama a bohužel i její prdlý tatínek ji s tím podporuje. Jak to nakonec dopadne? Celá rodina se začne válet v kaluži bahna. Ano, souhlasím, bývají tam docela zajímavé díly, ale věřte mi, je normální v jednom dílu volat hasičům, když se nic neděje? Hrát si u rodičů v práci jen proto aby šéf rodiče vykopl? Neberu názor jiných, ale pro mě prasátko Pepina by bylo radši něco, co bych jednou viděl a dost... jenomže ono se to furt opakuje všude. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Když jsem před mnoha lety někde poprvé zahlédl tenhle seriál, vyhodnotil jsem si jej jako šílenou hloupost, navíc výtvarně zcela tragicky pojatou. Pak se nám narodily děti a někde ve školce nebo na nějaké prázdninové akci se do Peppy zamilovaly. Od té doby jej čas od času sledujeme a já se tvůrcům v duchu poněkud omlouvám. Ono je to totiž nejen milé a pozitivní, ale navíc i velmi didaktické... Celkový dojem: 75% ()

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama