Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

martinez. 

všechny recenze uživatele

Tak tento film jsem si vždycky pouštěl s kamarády a dlouho ho považoval za vrchol vtipnosti, tedy i komedie jakožto žánru. Pak jsem se na něj ale podíval sám a střízlivý a musím ho i náležitě ocenit výrazně nižším hodnocením. Někteří třeba můžou říct, proč měnit názor a hodnocení, když můžu tuto huličskou komedii vždy sledovat jen v příznivé atmosféře, jenže zamyslete se, to potom můžeme i všechny ostatní sračky! Ale musím uznat, že to přes všechnu svou stupiditu má celkem zajímavý námět, fajn známé obličeje, několik zábavných okamžiků a několik bad-ass okamžiků a když o tom tak přemýšlím, tak zhulení je vlastně surrealismus z vlastního repertoáru. Každopádně, Zaulíme, uvidíme a Ali G Indahouse jsou určitě vtipnější i vyzrálejší kousky. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, taková komedie/nekomedie. Vyloženě vtipných momentů tam bylo jako šafránu. Zbytek byl jen takový mišmaš sprosté mluvy, blbých hlášek, rádoby vtipných scén a dialogů a nefungovalo to. Mohla to být docela dobrá komedie, ale jelo se příliš na sílu s těma sprostýma kecama a hláškama, resp. bylo jich tam příliš a znělo to spíše trapně. Mě to nevadí, ale když je to pořád, už je to otravné. Příběh taková klasika, zde o něj nejde, jde o tu vtipnost a ta nebyla taková, jaká měla být. Prostě se jelo na to, mermomocí dělat hlášky, ale nepovedlo se to. Škoda! Navíc to neustále ksichtění hlavních postav mi lezlo krkem. 50% Howgh! ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - U tohohle budou uchcávat tak maximálně kucí s kšiltem nakřivo a kalhotama s rozkrokem na kolenou. Pro ty ostatní, k nimž se s pýchou hlásím, uvidí film, který jde tak trochu mimo ně. Nenudil jsem se, to ne, ani jsem se však nebořil smíchy. Koukat se na to dalo, ale tento filmový subžánr já neocením, pokud není vtipný až na půdu, což tohle nebylo... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kultovní film pro konzumenty marihuany v jakémkoliv podání. Kluci ve třídě, ortodoxní huliči se jím velice rádi nechali inspirovat a dávali si svoje doušky veselí o stošest. Škoda, že v celém filmu se nevyhulí ani jeden model, ale postačí doutník, který mu je velice podobný. :-D... Tenhle film se musí brát s nadsázkou a číst tady komentáře stylu "tohle může bavit jen diváky tmavé pleti", je trochu nemístné. Film má velice vtipné scénky, u kterých se za břicho popadat nebudete, ale o nudu také nezakopnete. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

VIDEL JSEM TENTO FILM Z DONUCENI NIKOLI DOBROVOLNE :o))))))))) 1. Ten film je šílenej prostě doslova a do písmene šílenej. 2. To že to není zrovna moje krevní skupina neznamená že jeti brak 3. Je to blbost :o) ale pro náctileté to bude určo hit :o))) takže na závěr dávám tomu dvě hvězdičky :o) ale pokud jste mladí máte rádi lacinou zábavu pro pubertáky nemeškejte pujčte a koukejte :o) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama