Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Hopkins 

všechny recenze uživatele

VIDEL JSEM TENTO FILM Z DONUCENI NIKOLI DOBROVOLNE :o))))))))) 1. Ten film je šílenej prostě doslova a do písmene šílenej. 2. To že to není zrovna moje krevní skupina neznamená že jeti brak 3. Je to blbost :o) ale pro náctileté to bude určo hit :o))) takže na závěr dávám tomu dvě hvězdičky :o) ale pokud jste mladí máte rádi lacinou zábavu pro pubertáky nemeškejte pujčte a koukejte :o) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Silas a Jamal (Method Man a Redman), jsou dva týpci, jejichž jedinou zálibou je dlouhej čoud, a pokud náhodou neprohání někde kočenky, tak hledají co a jak by se dalo vyhulit. Shodou okolností Silasovi umře kámoš Ivory, a jeho nenapadne nic jiného, než z jeho popelu vypěstovat novej druh travky, po jejímž vyhulení se duch Ivoryho zjeví tomu, kdo jej vykouřil. A jako duch má nadpřirozený schopnosti, což pomůže Silasovi a Jamalovi udělat přijímačky na samotný Harvard. A jestli Harvard přežije tyto dva týpky, tak pak už asi všechno ... Tak nevím, asi jsem nebyl dostatečně zhulenej, abych tenhle film pochopil. Jasně, oproti okolním teenagerovským komediím má trochu jiný nádech, a místo tradičního problému kdo s kým tady pánové řeší spíš otázku kdo co. Obsazení dvou hiphoperů do hlavních rolí víceméně napovídá, k čemu celý film směřuje, takže se žádný překvápko nekoná. Co víc napsat - asi nic, to se musí vidět (a nebo možná radši nevidět)... ()

Reklama

Asgy 

všechny recenze uživatele

Pro určitou cílovou skupinu diváků je to výborná komedie, ale pokud mezi příznivce "huličských" komedií nepatříte, tak vynecháním tohoto filmu nic nezkazíte. Takže první skupina si může jednu hvězdičku přičíst a ta druhá odečíst. Soundtrack nemá chybu a po zkouknutí anglické verze musím konstatovat, že český dabing je o moc lepší a vtipnější. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trávu jsem zkusil jednou a skoro jsem se poblil, bolela mě hlava jako svině a veselý efekt nula. Takže ne, děkuju, a dál se budu ničit prověřeným chlastem značky pivo. Asi taky proto mě tahle komedie až tak nepobavila, protože s tím zaprvé nemám zkušenosti a zadruhé pro to nemám až takové pochopení. Ale jednou to vidět vůbec nikomu neuškodí. 65% ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby mi bylo 12, tak je tohle ten největší odvaz a fakt hustej nářez. Jenže mi 12 není a tak jsem vlastně až tak moc nebavil. Výstupy Jamalla a toho druhýho, už si nepamatuju, jak se jmenoval, mě opravdu nepobavily. Všechno to bylo tak nějak moc praštěné, což mi obvykle nevadí, ale tady mi to nějak nelícovalo. Přitom rozjezd byl slušný, aneb týpek co hoří a vyskočí z okna.. jenže pak film vyšuměl a neusnul jsem jenom díky Rammsteinům, kteří mě "probudili". 20% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama