Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Taťka býk má vemeno, mladý býček má vemínko, jeho kamarádi býčci mají vemínka, naštěstí i kravičky mají vemínka (pro ty, kteří ve škole při přírodopisu nedávali pozor, tak kravičky je opravdu mají mít).. Pokud se člověk oprostí od různých anatomických nesrovnalostí ze zvířecí říše (které bohužel někdy působí opravdu rušivě..), tak se člověk u tohoto snímku občas usměje.. A nebo zaplláče nad tupostí německo-amerických výtvarníků.. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

No, to je fakt nářez. Zvířata všech farem spojte se! (proti zákeřným psovitým šelmám). Kdyby šakali, nebo co to bylo, proměnili tuhle klišémi nabitou, praštěnou a nudnou podívanou v krvavou show, udělali by možná lépe. Ještě mě fascinovalo, že jsou krávy všech pohlaví obdařeny vemeny :). Je to nejtrapnější animák poslední doby (a že těch trapných není málo). ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý vtip a totální hovadina, kterou snad autoři chtěli zmást všechna dítka a vypláchnout jim mozek. Jak tu mnozí podotýkají, krávy jsou v tomto díle monopohlavní a i statný býk je zde obdařen vemínkem. Zastávám názor, že každá dobrá pohádka by měla být poučná, nebo by z ní mělo vyplynout nějaké ponaučení. Krávy a jiná havěť z farmy, co neustále paří na diskotéce, řídí auta, hloupě plkají a vlastně neděljí nic užitečného, jsou pro mne opravdu vzorem maximálně pro malé politiky. Naprosto bezůčelná a hloupá věc, co se tváří jako zábava pro nejmenší. Fuj! 10% ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)

Reklama

Reklama