Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

packa 

všechny recenze uživatele

Animačně na úrovni Luxo juniora (který je ale o dvacet let starší), zvířata kupříkladu nemají srst, jen jakousi umělohmotnoplastelínovou texturu. Ovšem malé děti taková "drobnost" nezajímá. Jejich cílové skupině je ostatně snímek určen, takže pokud budete ve videopůjčovně hledat něco, čím zabavit potomka laborujícího s chřipkou, klidně po tomto dílku sáhněte, vaše ratolest bude spokojená a vy budete mít 85 minut volno. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

Reklama

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechno mi ještě před pěti lety přišlo pěkný, i když vemenový býk mě sral už tehdy. Děj je napsaný pro mateřinky a nevyvážená animace mu moc nepřidává. Ale jsou tu i chvíle, kdy se musíte smát chtě, nechtě: vyžraná rapec krysa alá Shaggy, opakovaná anestézie pro farmáře nebo gangsta zvířata. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Mud - North Mississippi Allstars [2:30] ,2. Hittin' the Hay - North Mississippi Allstars/Les Claypool [2:23] ,3. Down on the Farm (They All Ask For You) - Kevin James/North Mississippi Allstars [1:12] ,4. Won't Back Down - Sam Elliott [2:12] ,5. 2StepN - North Mississippi Allstars [2:46] ,6. Hillbilly Holla - North Mississippi Allstars [3:25] ,7. Kick It - The Bo Keys [2:33] ,8. Father, Son - Peter Gabriel [4:56] ,9. Freedom is a Voice - Bobby McFerrin/Russell Ferrante [4:17] ,10. Popsickle - Starlight Mints [3:01] ,11. Wild and Free - Rednex [3:37] ,12. Boombastic - Shaggy [4:06], ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama