Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Ridick 

všechny recenze uživatele

pribeh party kravy, kt. nemysli na nic ine ako robit vselijake sialenstva sa postupne meni na vodcu. ako inak, nic nove pod slnkom, je to len dalsi animak s odpornou animaciou, co by sa uz dnes nemalo stavat. dej je jednoznacny, pretoze aj dieta bude vediet co sa na konci stane, ale musim pochvalit niektore scenky (party v stodole boli fantasticke a hlavne usmevne). ()

Jendus 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidělo originalitu leda tak z vlaku. Název si to vzalo z tohohle, vzhled postaviček z Wallace & Gromita (a ostatních projektů Nicka Parka), vzhled oslíka ze Shreka atd. Ale nejhorší, uplně nejhorší, uplně posraně zkurveně nejhorší bylo to, že autoři asi aji bejka viděli jenom v nějaké fantasmagorické příručce pro dementní americké sedláky, protože namalovat bejkovi vemeno, ktery navic vypadá jak přísavka, to nemuže nechat v klidu nikoho. A hlavně tím blbnou hlavičky našich potomků, kteří pak ještě řeknou, že bejk má vemeno. Né, je mi jasny, že tam nemohli dát býčí koule s penisem, ale rači než vemeno tam neměli dávat nic. No, vtipů se dočkáme sice poměrně hodně, ale ani jeden není dobrej nebo vtipnej (no, možná jeden). Pak se to snažej udělat lepší tím, že tam daj plno různejch písniček, ale vubec se to tam nehodí nebo jsou trapny. Prostě je to zase jedna animovaná sračka, která vykrádá kde co, ale sama o sobě je jeden velkej poděl... ()

pursuer 

všechny recenze uživatele

Nevím, co od tohoto filmu čekat, prostě animáč na jedno shlédnutí o nudném večeru. Člověk se občas zasměje, připomene si tradiční animáčovské klišé náhlé proměny hlavního hrdiny a navíc může zkoumat, proč má "kraví samec" vemena :D Nic moc nečekat, po ničem se nepídit, hip-hop přehlédnout, nucené našroubované scény ignorovat a je to celkem dobré, jen pro jednou, ale dobré. 62% ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý šablonovitý příběh, který vás ničím nepřekvapí. Místy vydařená animace, i když zejména krávy vypadají uměle, takže si chvílemi připadáte jako v Toy Story. Ovšem pouze animačně, scénář Barnyard je totiž o dvě třídy níže. Vtipu je opravdu málo i když snaha být vtipný jde vidět na každém rohu. Prostě animák druhé kategorie řadící se vedle kousků jako Divočina, Karcoolka či Strašpytlík. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)

Reklama

Reklama