Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

Reklama

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Trochu málo komediální komedie snažící se zahalit hábitem psychologického dramatu o přerodu sexuální orientace, který je ovšem také dosti děravý - psychologie je strašně jednoduchá a plytká, resp. v podstatě ve filmu vůbec není. Téma je ale dost atraktivní a nekonvenční, zpracování středně minimalistické a světe div se - vkusné a fakt milé. Jen závěr zbytečně velkolepý, okoukaný a provařený. Použití dvou překrásných, něžných lesbiček jako lákadlo pro povrchní diváky a nadržené teenagery je sice děsně samoúčelné, ale musím uznat, že funguje skvěle, na dívenky v hlavních rolích je vskutku příjemný pohled... 7/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama