Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

chicab8 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku přiznávám svou zaujatost. Komedie je to nevšední, ale řízná a skvěle obsazená. Mezi Piper a Lenou to jiskří až nebezpečně. Happy end pro všechny je samozřejmě na snadě, ale kde jinde máme ty štastné konce hledat, když ne ve filmech? Zkrátka film, který má bude mít v mé filmotéce vždycky místo :) ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Vkusně natočené a až na ten závěr i poměrně bez klišoidní demence v dialozích. Kouká se na to dobře, ale narozdíl od jiných jsem prostě Leně a Piper fandit nemohla. Hlavní hrdinka má doma chlapa s tváří Matthewa Gooda, který je milý, pozorný a dokonce vaří. Jednou za celý film si teda dovolí opít se poté, co se jeho stará chová jako osina v zadku. Prostě jeho jedinou chybou je, že se s ní nerozešel už dávno. Uvědomuju si, že je to film a romantika, ale tyhle lásky na první pohled, pobláznění, kvůli kterému někdo opustí člověka po dlouhých společně strávených letech, mi připadají hrozně podvratné. Asi jsem fakt konzerva, ale příště raději Jane Austen a její rodinné hodnoty. ()

Reklama

alpeew 

všechny recenze uživatele

Neobyčejná romantická komedie oplývající svěžím britským humorem, která je nejen o lásce na první pohled, ale i o touze a vášni, z které není úniku, je-li ta jediná a opravdová. Rachel je zamilovaná a myslí si, že iopravdově, ale cestou k oltáři, a to doslova, potká Lucu a poprvé zamiluje opravdu , potíž je ale v tom, že nikoli do svého nastávajícího Cesta Rachel a Luce ke štěstí je trnitá a ještě o trochu víc bolestná a hledající než je zatím obvyklé, přesto končí happyendem. V tomto případě naštěstí ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Krásně sladký film, kterého od absolutního romantického klišé dělí už jenom pár zpívajících ptáčků v parku na větvi. Naštěstí se to drží ve vkusné a příjemné rovině. Téma je těžší, ale provedení ve stylu "čert to vem, nejdůležitější je, že se máte rádi" skvěle ladí s tou ikonickou písničkou Happy Together. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama