Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Brylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží romantický film s happy endem, jež naplňuje mou duši pocitem, že takhle by to mělo v životě chodit. Bohužel lidé nejsou ani tak inteligentní, ani tak čestní a ani tak citliví jako hlavní postavy filmu. Typově výborný casting - obě hrdinky jsou opravdu krásné, Heck gentleman jak má být a malá H je prostě skvělá. Zážitek mi trochu kazí zvláštně napsané postavy rodičů Rachel a pár zbytečně nadnesených momentů. Celkově ovšem velmi milá podívaná - skoro mě rozněžnila ;-) ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, leč v tomto podání hodně nerealistická romantika. Film samotný z objektivního pohledu není nic extra, scénář je předvídatelný až hanba, ale více jak polovinu hodnocení tvoří obsazení - mezi Piper Perabo a Lenou Headey funguje místy až neskutečná chemie. Lena mě neustále překvapuje - dokáže zahrát jak bezcitnou mrchu, tak křehkou krásku. ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Podle přebalu jsem čekal nnějakou tuctovou americkou romantickou komedii o svatbě, ale byl jsem příjemně překvapen. Protože ono z toho vylezlo vcelku realistické milostné drama o dvou lesbičkách. Všechny postavy jsou dobře, plasticky a věrohodně napsané, příběh je přesvědčivý. Myslím, že zhruba takhle by se to skutečně mohlo někde odehrát. A navíc - mám rád Piper a mám rád Lenu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama