Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Han22 

všechny recenze uživatele

Hrůzostrašná nuda, nechápu co se na tom komu líbilo. Místo thrileru, který jsem čekal jsem dostal melodrama o milostném trojúhelníku vystřižené jak z červené knihovny s Gerem, který nezahraje ani základní emoce a bez jakéhokoliv finále. A to vše natažený na dvě hodiny, které byly k nepřežití. Hvězdičku snad jen za ty erotické scény (ale pokud chci erotiku, radši si stáhnu nějaký pořádné péčko). Když nad tím přemýšlím, snad kromě Lolity se mi nelíbil žádný Lynův film. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Diane Lane hrá sexy vydatú ženu a ako to už vo filmoch býva, sexy vydatá žena sa zapletie so sexy slobodným mužom, ale čo teraz s manželom? Samotné obsadenie je z filmu asi najlepšie, inak je to po remeselnej stránke obyčajný a neoriginálny film na sobotný večer. Nemôžem povedať, že by ma nudil, ale podobných filmov už bolo skutočne dosť a nebyť Diane Lane dám **. Adrian Lyne je priemerný režisér , ale napr. film 9 a 1/2 týždňa veľmi dobre fungoval čisto ako erotický, Neverná nemá ani dostatok erotických scén a čiže ani dusna sa v ňom vôbec nedočkáme. Za jedno zhliadnutie však samozrejme stojí. ()

Reklama

Pit 

všechny recenze uživatele

Dobré, nedalo by sa povedať, že by to bol extrémny výkon, ale zabiť voľnú chvíľku sa pri tom dá. Koniec trošku odfláknutý a tuctový, ale inak v pohode. Taká pekná priemerka. A najlepšie je na celom tom filme ukázané to, že ako nám pekne tlačí Amerika svoje hovädsky zblblé životy do našich Európskych. " Pekná moderná domácnosť, on doslova hňogá v práci aby uživil rodinku, je štastný a milujúci svoju ženu, ktorá je celý život doma, nemá čo na práci /jedine zohnať ceny do Tomboly/ a potom má čas rozmýšlať nad hlúposťami ako je NEVERA./ Keby pekne chodila aspoň na 8,5 hodinovky a hňogala ako RICHARD, tak sa to nemuselo vôbec stať, ale tým pádom by vlastne bolo po filme a toto by sa nenatočilo. Takže asi tak. Vivat USA. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Dneska je to hrozně moderní a in, skočit do postele za cizím chlapem. Měla skvělého manžela, syna, majetek. Všechno zahodila a pak se divila, jak zkazila život sobě, svým blízkým a taky někdo zařval. Hloupá pipka. A právě kvůli tomuto lehkomyslnému a nezodpovědnému přístupu manželky mě film celou dobu nehorázně štval. Ani ty erotické scény na mě nefungovaly, když jsem věděl, jakou hroznou chybu dělá. Měl ji Gere proplesknout, aby se vzpamatovala a uvědomila si, co všechno může ztratit kvůli chvilce vzrušení. Kvůli pocitu naštvání po skončení filmu nemůžu dát víc než dvě hvězdy. Technicky a herecky nemám výhrady. Hodně dobrá hudba. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Diane Lane je opravdu kočka a moc jí to tam slušelo, takže erotické sceny byly snad tim jedinym, proc jsem se na to dival. Ale její tzv. oscarovy vykon jsem nevidel... Pro zacatek to vypadalo dobre, ale jak se do toho oprel Gere, slo to pryc. Je to jiste vynikajici herec, ale tahle rola mu proste nesedla, neumi hrat usedle tatiky, starajici se o klid rodiny. Adrianovu tvorbu nepovazuji za nejlepsi, ale erotika mu opravdu jde. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama