foto

Damon Gupton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La La Land
2014 Whiplash
2012 Čtyřicítka na krku
2010 Poslední vládce větru
2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Drift (TV film)
2002 Nevěrná
2000 The Loretta Claiborne Story (TV film)

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
Dreams Die First (S05E05)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Navždy (S04E09)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
Trezor (S04E06)
další epizody (7)
Goliath (TV seriál)
Citizens United (E08)
Beauty and the Beast (E07)
Line of Fire (E06)
další epizody (8)
2015 Empire (TV seriál)
Hráč (TV seriál)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Není cesty ven (S03E16)
Odkryté karty (S03E15)
Mizera (TV seriál)
The Divide - Zlom (TV seriál)
2012 Newsroom (TV seriál)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Deadline (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace