Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Bouzy 

všechny recenze uživatele

Agresivní styl řízení, rychlá kola a lehké ženy. K tomu sympatický Johnny Knoxville s chutí do života a Seann William Scott alias Steve Stifler ke kterému vzhlíželo mnoho hlášek naší puberty. Výborně zobrazena atmosféra amerického venkova, kde v jednom kole hraje Country hudba, na černo se prodává domácí pálenka a v místním baru se to vždy něco semele. Zvuk motoru Dodge Charger z roku 1969 se krásně poslouchá. Tyto filmy dokážou zvednout náladu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne.. Kvůli oranžovému Generálu Lee s vlajkou Konfederace na střeše, co driftuje po kruhovém objezdu pod dohledem sochy generála Leeho či hopsá po silnicích Georgie, jsem schopen přimhouřit oči i nad tím, že vtip vykoukne na světlo jednou za 15 minut a že mi při pohledu na S.W.Scotta začnou rudnout a slzet. Bohužel to není od smíchu, ale alergie.. Mimochodem, pečlivě udržovaná farmářka Jessica Simpson svádí k dojmu, že si v pondělí v Hazzardu zajde ke kadeřnici, v úterý k vizážistce, středa patří modeláži nehtů, čtvrtek je vyhrazen soláriu a v pátek opět hurá ke kadeřnici, protože účes za stovky dolarů už je cítit hnojem.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film davali pocas jazdy autobusom, takze na sprijemnenie cesty celkom usiel, ale aj tak som mal inu predstavu o filme na to, ako zabral na mna trailer na tento film, ktory som videl o par tyzdnov skor, pretoze sialene autonahanacky zboznujem. O tom by mohol Michael Bay vypravat :-) Skor to bolo take sklamanie, lebo normalne pred takymi 15 rokmi by som si takyto film skor vychutnaval, ale dnes uz to nie je ono. Bud je to tym starnutim, mozno bol na vine blby scenar alebo je to film natoceny iba pre teenagerov. Ale tie 3 hviezdicky mu teda dam. ________ Johnny Knoxville - (Luke Duke) +++ Seann William Scott - (Bo Duke) +++ Alice Greczyn - (Laurie Pullman) +++ Steve Lemme - (Jimmy) +++ Jessica Simpson - (Daisy Duke) +++ James Roday - (Billy Prickett) +++ Burt Reynolds - (Jefferson Davis Hogg) +++ M. C. Gainey - (Šerif Rosco Coltrane) +++ ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nadupaná kára prohánějící se po amerikcé stářím zaběhlé vesnici ...tak to tu ještě nebylo. každý z vás kdo ńyní čtou tento komentář v nitru duše by si přál v takové nádherné vesničce zestárnout a pozorovat možná své vnuky jak vám rostou před očima--ale to sem se nechal unést---Toto mysteriózní prostředí které bylo doladěno velice pestrými přechody jako zelená louka červený les.... to byl začátek potom se vše premístilo do města a trochu se harmonie pokazila , ale to nevadí..potom jsme se znovu vrátili zpet do vesnice kde byla ta honička a dál....byl zde zatím nejlepší výkon Seann William Scott . krásná Jessica Simpson ani sem nemohl pořádně sedět v křesle a nepříjemný Burt Reynolds---no a to vše zamýchat a je z toho povedené dílko s pravou pálenou americkou wisky mazec. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)
  • Ben Jones (Cooter) film neznášal. Uviedol, že najmä preto, lebo pôvodný seriál bola rodinná šou, zatiaľčo film dostal takmer rating R pre sexuálny obsah. (Real Tom Hardy)
  • Poznávací značka automobilu Generál Lee je "CNH 320", stejně jako v původní televizní show. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama