foto

Ben Jones

  • nar. 30.8.1941 (77 let)
    Tarboro, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tajemství
The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Terror Firmer
1998 Barvy moci
1997 The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1988 Dakota
Úplněk v modré vodě
1984 On the Line
1983 Bouchačka
Don't Change My World
1979 They Went That-A-Way & That-A-Way
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
1977 Polda a bandita
The Lincoln Conspiracy
1975 Moonrunners
1972 Together for Days
1968 Killers Three

TV seriály

2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1983 Benji, Zax and the Alien Prince (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Nashville 99 (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace