Reklama

Reklama

S Pydlou v zádech

(divadelní záznam)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Hra "S Pydlou v zádech" měla svou premiéru v Divadle Semafor 4.6.1981 a dočkala se téměř 500 repríz. Nyní po mnoha letech se legendární semaforská inscenace vrací zpět na divadelní prkna ... Postavička prostého lidového chytráka, který se zaplétá v šachové partii mocných, poskytuje vynikajícímu Josefu Dvořákovi prostor pro řadu brilantních klaunských čísel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

pájap 

všechny recenze uživatele

super...pro kingika.to máme ale na csfd dementních jedinců......hrdě se k nim hlásím .pan dvořák je borec ...... ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Stačí vědět, že v tom hraje Josef Dvořák a ihned víte, že to bude bezva prča. Prostě tohle vystoupení nemá chybu a Dvořákova mimika... možná za to může ta jeho lehce povysunutá horní čelist. Ale komik to je v něm. Opravdu jsem se uhřehtal. A proto jsem si to i stáhnul. ()

Neumetel_kovovy

všechny recenze uživatele

Dnes zhlédnuto v divadle a má to samozřejmě jiný koule než z tv záznamu, mistr Dvořák neskutečně improvizuje, vše si užívá na sto procent a posazuje hlášky do dnešní doby, je prostě vyhranej, i Hrubešová hraje o dost lépe, což potvrzuje hraní 2,5hodiny čistého času...nevidím žádný důvod, aby na čsfd byl hodnocen jakýkoliv tv záznam divadelní hry, to je dle mě dost mimo mísu! ()

Rubicius 

všechny recenze uživatele

Dopředu říkám, že dávám za pět. Viděl jsem to jednou, ale úžasně jsem se bavil. Trošku mi promiňte, ale začnu docela hodne o Dvořákovi. Když měl Dvořák prostor, tak dokázal neuveřitelné, když cítil, že se díváci chytají, tak pokračoval, uměl neustále rozvíjet nápad až do ůplných extrémů. A ďábelsky pobavil. Ať uz jsem slyšel záznamy části Zuzany v lázni, Elektrické pumy nebo video s Pydlou v zádech. I pár záznamu jeho diskuze s moderátory napr. Mikroforum, tak to je něco, kdy se fórům směju i na desáté poslechnutí. Ale zpět k téhle hře. Potkat takového holiče, tak zdrhnu. Královna taky skvělá. Jen si ted nevzpomenu, proč ho Effa na konci zastřelil. Každopádně doporučuju ke shlédnutí. Neprohloupíte. ()

Vendea 

všechny recenze uživatele

Měla jsem tu možnost vidět jak starý záznam, tak i včera novou verzi přímo v divadle a ten zážitek stál za to. Pan Dvořák je neřízená střela, která odbourá kohokoli a ne jednou - improvizuje, kde může - háže narážky, komunikuje s publikem. Byla radost to sledovat s první řady............. ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Tento druh vtipu a spoustu vtipů či hlášek již měl Vlasta Burian, ale ten byl úplně někde jinde!!!!!! Rozuměl jsem co vším básník chtěl říct, chápal jsem narážky, ale jediné co to je, tak je to odvážné, ale tak šíleně trapné, nudné a dětinské, že to ani není možné 88% je výsměch a již při sledování, jsem nechápal, jak se ti lidé mohou smát, takovým traparnám,ale co každý má nějaký vkus a jestli je člověk zalezlí doma a nepotkal se s nikým vtipným, chápu, že se smát bude, vlastně nechápu! Rozhodně z úcty nehodlám dát víc jak 1* a omlouvám se, ale není to dobrý!!!!!! ()

Ehrmantraut 

všechny recenze uživatele

Dvořák mě rozesmál. Rozesmál mě za hodinu a půl asi 100 krát. Jasně, je to jiný humor než ten Werichuv nebo Horníčkuv, pokud v tom nebudete hledat hluboká moudra, budete se báječně bavit. Dvořák jde přímo na komoru.Tak se uvolněte, stojí to za to ()

vasosak 

všechny recenze uživatele

Být v tom lepší písničky, je to naprostá legenda českých divadelních komedií. To jediné chybí k dokonalosti. ()

Reklama

Reklama