foto

Milan Svoboda

  • nar. 10.12.1951 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

1983 Návštěvníci (TV seriál)
1976 Dům Na poříčí
1974 Drahé tety a já
1972 My, ztracený holky
1970 Ďábelské líbánky
1962 Anička jde do školy
1961 Tažní ptáci
1959 Partyzánská stezka

TV pořady

2000 P.F. (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Zlatíčka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace