foto

Milan Svoboda

  • nar. 10.12.1951 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Ruth to vidí jinak (TV film)
1990 Křížová vazba
Poslední motýl
Súkromné životy
1989 Blázni a děvčátka
Království za kytaru
Úraz (TV film)
1988 Oznamuje se láskám vašim
1987 Kam, pánové, kam jdete?
Narozeniny režiséra Z. K.
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Lásky na zítřek (TV film)
1985 Případ Jaruška (TV film)
S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
1982 Hamlet (divadelní záznam)
1979 Ráno po flámu
1978 Filatelistická historie (TV film)

TV seriály

1990 Chillers (TV seriál)
1989 Krušnohorské pohádky (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jazzman (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Dům Na poříčí
1974 Drahé tety a já
1972 My, ztracený holky
1970 Ďábelské líbánky
1962 Anička jde do školy
1961 Tažní ptáci
1959 Partyzánská stezka

TV seriály

1983 Návštěvníci (TV seriál)
Výprava do minula (E02)

Dokumentární

2016 Jazzman (studentský film)
2015 Pražský Big Band Milana Svobody (koncert)

TV pořady

2000 P.F. (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Zlatíčka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace