Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně,jestli je dobře nebo špatně,že to o Steviem tak úplně neni. Poměrně solidní úvod plný kvalitních fightů a dobré choreografie naprosto rozbila dějová linka malé hrdinky, ktere jsou obě opravdu,ale opravdu na pěst...jedna výsledná za zmiňovaný úvod a cca prvních třicet minut..PS:uvedená stopáž je chybná-trýznění celkově trvá cca 110min ()

TylerGage 

všechny recenze uživatele

začátek filmu byl celkem zajímavý a slibně se to rozjíždělo,ale ta část kde si hreje na tatínka a strará se o svojí dceru je opravdu děsná. Ještě k tomu se mu najde ''mrtvá'' manželka to už sem myslel ,že u filmu usnu.. Závěrečný boj byl celkem dobrý . Horší 1* ****myslel jsem ,že si tam Steven Seagal zahraje větší roly**** ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

...film Clementine u nás nevyšel ( zatim )!!!!...já ho viděl ve fránině a nerozuměl jsem ani slovo ( neovlivnilo to mé hodnocení!!, obávám se, že čeština nebo české titulky by nic nezměnily )!!!!...přes to jsem ho dokoukal a to jen díky jedné věci a to je cameo Stevena Seagala....děj se točí kolem policisty, který je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování....podsvětí ihned najímá jeho jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně....kolem je spousty filmové omáčky blablabla....nebudu prozrazovat jak dlouho Seagal setrvá na plátně a koho hraje ( ..vy to stějně víte:)....od Exit Wounds je Clementine Seagalovo nejlepší počin!!!! P.S. v rámci žánru naprosto zbytečný film, proto za 2 hvězdy!!! ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film môže vďačiť tomu že som mu venoval 90 minút svojho života jedine prítomnosti mocného Stevena Seagala. Objaví sa tu síce dohromady ani nie na 5 minút a povie jednu vetu, ale sú to vrcholné momenty snímky. To o kvalitách filmu už čo to naznačuje. Zo začiatku je to ešte celkom znesiteľné - vizuál je síce ťažko televízny, strih a herecké výkony typicky ázijsky preexponované, ale aspoň sa niečo deje a film niekam smeruje. Keď ale približne v polovičke filmu dôjde k šokujúcemu (čítaj "totálne úchylne idiotskému") odhaleniu, tak sa film, v ktorom mali výrazné zastúpenie (nijak extra vydarené) súboje mení na prechádzku slzavým údolím. V závere to bolo už totálne neznesiteľné. Humus. 1-/10 PS: Tú malú by som zaškrtil holými rukami, nehorázne mi liezla na nervy. ()

Beo.wulf odpad!

všechny recenze uživatele

Silný příběh o tom, jak malá holčička žije sama s tatínkem, doté doby než si najdou maminku!! Na co sem to vůbec koukal????Čekal jsem film plný akce a krve, a ono nic! No a na konec sem se velice tešil, jak se tam ukáže Steven Seagal a on se tam opravdu ukázal, ale jak? No prostě mě ten film zklamal! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama