Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Je už asi zažitým pravidlem, že pokavad se tvůrci rozhodnou jít do dalších a dalších pokračování, tím větší a větší neoblíbenosti se dočkají. Je to patrné i zde. Ale na druhou stranu musím říct, že klasické prvky jakéhos takéhos humoru zde fungují tak jako sympatičnost představitelů hlavních postav. Tento film bych zařadila do škatulky rodinný, kdy se v klasické šedi televizních "neprogramů" typu soutěží a nudných rality šou či kýčovitých rádobyseriálů pobaví celá rodinka a udělá lépe. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Krokodýl Dundee mi přišel jako dost skvělý a kvalitní film. Bavil sem se u něj a nepřišel mi vůbec trapný. Pak přišel Krokodýl Dundee 2. pro mě průměrná záležitost. Ale tohle... Krokodýl Dundee v Los Angeles ! Opravdu TRAPNÝ TRAPNÝ TRAPNÝ !!! Skoro každou scénu sem odzíval. Vůbec mě film nezaujal , a hned od začátku sem se strašně nudil. Prostě BLBOST !!! Když jsem dokoukal tuhle 3. tak už sem neměl ani huť se kouknout na 1. A to mě 1. bavila.... , ale tohle mi to skazilo. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nepovažuji za příliš šťastné, že humor byl postaven na infantilnosti hlavního hrdiny, takovou podbízivost americkému publiku si Mike fakt nezaslouží. Své světlé chvilky film měl, ale nebylo to nic, co už jsme neviděli v podobném ladění v předchozích dvou dílech. Zvláštní, že Linda stárne, ale Paul ne. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Nebral jsem ohled na nízká hodnocení svých oblíbených uživatelů a tzv.top uživatelů už vůbec ne a podíval se na závěrečný díl krokodýlí trilogie.Oproti prvním dvěma dílům je zde minimálně kýčovité romantiky,Linda Kozlowska naštěstí moc příležitosti nedostává a je tu dost dobrých scének a gagů.Dávám 3,5 hvězdičky a vzhledem k tomu,že se jedná o nejlepší díl,tak zaokrouhluji na čtyři. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama