Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tohle je zbytečné pokračování a přepychová blbost, která je spíše než vtipná nudná, zasmál jsem se asi dvakrát u krocení krokouše a to bylo vše. Kvalit prvních dvou dílů to nedosahuje a ani se to s nimi nedá srovnat. I Hogan zestárnul a film vůbec nijak neudrží... Obrovské zklamání, tentokrát fakt jo. 40%. ()

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

Cool cameo Mike Tysona(?), správná dávka "blbosti" (zápletka s obrazy apod.) a dokonce fajn hlášky...nemůžu si pomoct, ale je to za ***1/2. Nejspíše to je tím, že si vůbec nevzpomínám na Krokodýla Dundee v New Yorku a tajne doufám, že to tvůrci s tou zmiňovanou "blbostí" mysleli opravdu tak jak to vidím já:) ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Proboha, jak tohle mohlo někoho napadnout?! Penzista Paul Hogan a jeho taktéž stárnoucí a půvab již postrádající partnerka Linda se vrátili, aby se dopustili zoufalého činu v podobě tohoto hrozného propadáku, čímž mj. zneuctili i první dva jinak dokonalé díly. Jestli někdy bude existovat ještě další díl, už by spíše jen připomínal Návrat oživlých mrtvol. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Main Title [2:40] ,2. Croc Sinks the Boat/Croc Eats the Boat/Swimming/Mystical Mick [1:43] ,3. Hypnotize the Pig/Walking with Mikey/Beverly Hills [2:00] ,4. Spider/Spider in Hat [0:51] ,5. Studio Gate/Jungle Set [0:36] ,6. Walking with Mikey #2/Mikey, Mick and Sue [1:40] ,7. Eraser Rat/Monkey Wrangler [1:05] ,8. Jacco Show and Tell/The Big Nanny/Dine and Drive/Down the Stairwell/L.A. Thing [3:36] ,9. Paintings/Clue Snoop/Who the Hell is That? [3:14] ,10. Up the Ladder/Into the Jungle [4:37] ,11. Molotov Cocktail/Lions [2:59] ,12. Proposal/Wedding Day [3:05] ,13. Down Under - Men At Work [4:45] ,14. Strike It Up - Black Box [5:15] ,15. Mr. Big Talker - Mystikal [4:00] ,16. Boys from the Bush - Lee Kernaghan [2:47], ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Není to návrat ani loučení ve velkém stylu, nic extra, ale jako nenáročné pohodové setkání po letech se starými přáteli docela funguje. Nenabídne nic moc nového, žádné velké překvapení, žádnou extra akci ani zábavu, jen připomene dávné fórky a historky, kterým jsme se kdysi smáli. Některé fungují a pobaví i tentokrát, Linda je pořád hezká ženská, Hogan pořád sympaťák, a to ostatní člověk filmu jako starý kámarád odpustí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama