Kód Omega

Dobrodružný / Akční / Drama / Thriller

USA, 1999, 100 min

• Djkoma

The Shit Code...(31.8.2005)

Rozpočet $8miliónovTržby USA $12,614,346Tržby Celosvetovo $12,700,000(8.1.2010)

• mandes

rozpočet : $8 million tržby americké : $12,614,346(16.2.2007)

• Brouk

No, to jsem zase napálil!!! Já zase jednou nevěřil vlastním očím... Béčko, céčko? Ne to je někde jinde... Dokonce i poslední Olmerovo a Soukupovy filmy musím proti tomuhle škváru označit za veledíla.... Už jsem dlouho neviděl něco tak ubohého....(31.8.2005)

• Morien

Takovéhle filmy fakt nemám ráda. když jim dám odpad!, připadám si jako hyena, a přitom jsem jimi tak znechucena, že se nejsem ani schopna zvednout, abych dosáhla na ovládač a přepnula na jiný program. A až si budu někdy prohlížet seznam filmů, co jsem viděla, nevzpomenu si na jedinou věc, co se v Kódu Omegy odehrála, takže si ho z hodnocení smažu, protože hodnotit film, který si nepamatuju, a ještě odpadem, no co to je... Jenže já tu hodinu čtyřicet opravdu protrpěla!(20.5.2010)

• Smok

Naozaj som sa na tento film z hľadiska sfilmovanej témy tešil a aj ma zaujíma, ovšem spracovanie je tak lacné, nelogické a televízne, že opätovnú projekciu rázne vylučujem. V podstate sa jedná o takého slabučkého staršieho televízneho bračeka "Šifry mistra Leonarda" s Janom Třískom v úlohe proroka :)(4.11.2009)

• Fingon

Že já radši nešel spát... Tříska žvatlající o konci světa to nezachrání.(9.11.2005)

• Jordan

Hmmm . . . Niečo podobné som naozaj ešte nevide(1.11.2004)

• Spinosaurus

Proboha co to zase bylo? Casper Van Dien je jeden z nejhorších herců jaké jsem kdy viděl a ještě k tomu vymetává takovéhle sračky.(26.1.2007)

• Jinny

Michael York (opět) plýtvá talentem a Casper Van Dien (opět) dokazuje, že z něj nikdy herec nebude...(20.9.2005)

• honajz

Divné je, že po zhruba dvou letech zapomenu, že jsem tenhle film viděl, a pustím si ho znovu... A pak zjišťuji, že jej dobře znám. Pár scén je zajímavých, ale jako celek se to nezapíše do paměti. Zpracování je chudé, špatné střihy a mizerní herci, včetně Třískovy mizerné výslovnosti. Ale zase za pokus aktualizovat Apokalypsu, za zajímavý pokus, proč ne?(18.2.2012)

• themic

Snad největší propadák za posledních několik let i do předu..! Nechápu, že se Michael York vůbec k tomu fimu propůjčil!(8.5.2006)

• corpsy

Televízne ladený film, čo sa dostal aj do kín. Námet ujde, ale hrozné je jeho prevedenie na celuloid.(21.8.2010)

• Drnqonovic

Oh my god! Casper van Dien je hodně špatný herec...(5.7.2009)

• waska

Snad není třeba komentáře..(9.6.2010)

• pospechbuh

Obdivuhodna slatanina ktera skakala z zanru do zanru az to byla jen a pouze ztrata casu venovana sledovani.(31.8.2005)

• KKOALA

Komu se to páni herci upsali? Satanovi?(26.12.2010)

• spacemaster

Jedna * za to, že jsem se na to těšil a nemohl jsem dopustit aby mi zpracování zkazilo radost.(7.8.2011)

• Stejšn

Šmarjá to je kokotina! Ale byl jsem statečný, vzdal jsem to až 20 minut před koncem. Kašpar van Dien opět úplně mimo a Třísku bych za tohle třískal.(20.5.2010)

• Kubiiiczeek

Režie: Robert Marcarelli === 7%(23.1.2010)

<< předchozí 1 2