foto

Liron Levo

  • nar. 22.1.1972 (45 let)
    Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Amor
2015 Herbe Mischung (TV film)
Septembers of Shiraz
2013 Cannon Fodder
2011 David & Kamal
Session
Tady to musí být
2010 Andante
Kavod (Honor)
Miral
Srak Srak
2009 Kirot
2008 Maftir
Syndrome de Jerusalem, Le
2007 Stažení
Strangers
2006 Boj o Jeruzalém
Ofsajd
2005 Free Zone
Mnichov
2003 Zápletka
2002 Kedma
11'09''01
2000 Kipur
1999 Kód Omega
Nekama Yehudit

TV seriály

2008 Revivre (TV seriál)
2006 Parashat Ha-Shavua (TV seriál)
2003 Ahava Me'ever Lapina (TV seriál)
Knafayim (TV seriál)
1998 Chalomot Ne'urim (TV seriál)
Zbeng (TV seriál)

Dokumentární

2001 Boží syn (TV seriál)
Jesus: The Complete Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace