Reklama

Reklama

Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works

  • Japonsko 劇場版 フェイト/ステイナイトアンリミテッドブレイドワークス (více)

Obsahy(1)

Stejně jako seriál Fate/stay night vychází tento film z počítačové hry společnosti Type-Moon. Zpočátku se děj vyvíjí stejně jako v seriálu, avšak dojde k několika zvratům, které příběh vychýlí na jinou kolej. Opět sledujeme bitvu sedmi Pánů o Svatý Grál a opět je tu plno napínavých soubojů mezi jejich Služebníky. Tentokrát se ale do popředí dostává Služebník Archer. Dozvíme se více o jeho minulosti (a budoucnosti) a možná i to, proč se opakovaně pokouší zabít hlavního hrdinu, Pána jménem Emiya Shirō. (Monoxid)

(více)

Recenze (27)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Jedna otázočka. Prečo preboha, nepoužili tento príbeh pre pôvodný seriál? Je mnohokrát lepší, zaujímavejší a hlavne obsahuje ten dôležitý zvrat, ktorý chýbal pôvodnému seriálu. Nakoľko som bol veľmi spokojný s dejom, na druhej strane ma neuveriteľne vytáčalo, že autori sa spoliehali na to, že divák videl Fate/stay night. Film vynecháva neskutočné množstvo informácii a tým pádom pôsobí pre diváka, ktorý nemal možnosť zhliadnuť seriál neúplne a dokonca až hlúpo. Pre mňa, za mňa mohli autori minutáž pokojne predĺžiť a z kvality by vôbec neubudlo. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Fúha no povedzme si jasne čo toto je tento film. Tento film je dá sa povedať trochu zbytočný. Momentálne je zbytočný lebo existuje Fate/stay night: Unlimited Blade Works (http://www.csfd.cz/film/389227-fate-stay-night-unlimited-blade-works/) čo je už vážna kvalita (jasné chápem v roku 2010 zbytočný nebol). Dôvod je jednoduchý všetko je v tomto filme ako keby zrýchlené a na nič sa nekladie dôraz. Príbeh je plochý a nezaujímavý. Súboje sa prelievajú z jedného do druhého. Jediné čo dokáže ako tak zaujať je to, že sa dozvieme viac o tom kto je Archer dovtedy neznámy služobník Rin Tohsaky. Nevravím tým, že sa tomuto treba vyhnúť, len som si istý tým, že väčšina fanúšikov bude sklamaná a to hlavne tí čo očakávajú kvalitu aká bola v anime. Kvalita animácie celkom ujde a hudba je v poriadku. ()

Reklama

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Vážně kvalitní. Stylový. Nad očekávání. Narozdíl od seriálu tady hlavní hrdina stál za víc než starou bačkoru. Samozřejmě byste se ale na ten měli podívat nejdřív. Příběh byl pro mě osobně dostatečně přehledný a nahuštěný na stominutovou délku tak akorát. Škoda toho konce, za tu přeslazenost nedávám 100% ! (ale jenom 99, protože to je to poslední, o co tu jde) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Excelentní anime-řežba pouze však pro příznivce původního seriálu. Ostatní diváci se asi vůbec nevyznají v tom, kdo je kdo a proti komu, ani v ději atd. Ale o děj zde oproti geniálnímu seriálu ani nejde. V podstatě se jedná o přes 100 min dlouhou non-stop řežbu těch největších bojovníků historie lidstva, kouzla, magie, krev, nečekané zvraty ... Komu se líbila akce v seriálu, tohle ocení jako já ... kdo preferoval děj, bude zřejmě zklamán ... (Některé souboje a útoky jsou fakt neuvěřitelné masakry ...). Paráda!!! ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tvůrci jeli podle scénáře - vemem základ z původního seriálu, osekáme děj, uděláme tam pořádné twisty v ději a ono to bude pořád vypadat cool, hlavně když Saber ukážem v šatech. Ne takhle to opravdu fungovat nebude!!! Je to zklamání, co za paskvil z toho vznikl, toto se mi vůbec nezamlouvalo. Zlatý původní seriál z roku 2006, tam na vše byl krásně čas, film v porovnání s tím stojí za nic. Kromě vizuálu toto nemá nic. I ten recyklovaný OST stál za hovno a byl nevýrazný. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama