Reklama

Reklama

Fate/Apocrypha

(seriál)
  • USA Fate/Apocrypha
Trailer 1
Japonsko, 2017, 10 h (Minutáž: 24 min)

VOD (1)

Epizody(25)

Krádež Velkého grálu z Fuyuki City způsobí odštěpení časové osy, na níž v nebývalém rozsahu zuří velká válka o Svatý grál. (Netflix)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (12)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Na to, že mám u Fate/Zero 5 hvězd, je toto naprostá břečka s Fate nic společného nemající... 20 Masterů, 20 Servantů, nikdo neumírá, všichni se jen baví. Pak je tu Johana z Krku, která má super kopí a dává majzla na jednoho zombíka, protože mu dal jeden ze servantů své srdce. Doslova. Tak mu zazářily ruce a jí očička. A o tom to je. Už jsem zmínil o té holce, která vypadá jak holka, mluví jak holka a přitom je to chlap? Každý je povýšený, nikdo spolu nespolupracuje, pořád se to střídá na jednu z 40 hlavních postav a to to prostě zabíjí... Vůbec to neberte v úvahu, naprostá ztráta času. Nudných 20 % ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

I když to tady mistní kohorta intošů ztrhala tak, až jsem čekal něco na úrovni Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě, ale nakonec jsem dostal velice dobrou oddychovku s ok animací. Služebníci se mi líbili, stejně jako páni a když děj svižný jest a na akci se dobře kouká a schopnosti zajímavé, tak co si člověk může více přát. Když to srovnám s tou obludností, co se stalo Nanatsu no Taizai v druhé polovině druhé řady, tak tohle byl mistrovský kousek. A když odhledneme od ufotable vs. A-1, tak všechno, co se dá kritizovat na Apocryphě se dá kritizovat na celé Fate frančíze. Mými oblíbenci byli Morderd a Kairi Shisigou. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

I když tady vidím spousty nespokojených lidí, tak mě se další entry Fate ságy zatraceně líbilo. Ano, animace je slabší, než to na co jsme zvyklí, to bezpochyby. Ale u mě to opět vyhrávají postavy a hlavně bitvy mezi nimi. Nicméně ostatními uživateli zmíněné výtky zcela chápu, a je to ve výsledku spíš o tom, co od Apocryphy čekáte .... a má očekávání holt byla naplněna. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Tam snad nebyla postava, která by nebyla na zabití. Všichni byli tak příšerně napsaní a zahraní, že kdyby je úplně každého do jednoho hned na začátku zamáčkly Zahrady tak zaplesám a zbytek dílů se nadšeně koukám, jak tam rozplácnutí leží. Možná tak Necromancera a Mordred/a bych byl ochotný akceptovat, ale byli spíš jednookými mezi slepými, ne že by byli opravdu dobře zpracovaní. ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad teprve druhé anime, ve které mě vytáčela hlavní postava a toužil jsem po tom ať jí někdo zabije. Bohužel i když to byl sráč největšího kalibru, tak přežil celou sérii a stačil jí pokálet celou. Nakonec bych ještě zmínil animaci při bojích, která vypadá jak rozmazané dětské čmáranice. Tohle anime je ztráta času nebo max jednou vidět a nikdy víc. ()

Galerie (888)

Reklama

Reklama