Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadská komedie vypráví o reportérovi Jiminym Glickovi, který dělal rozhovory s nejznámějšími světovými celebritami. Glick začínal v zapadlé televizní stanici v Montaně a když se svou ženou a dvojčaty přijel poprvé na Mezinárodní filmový festival do Toronta, nikdo ho tam neznal. Všechno se změnilo až ve chvíli, když náhle odstartoval a z lokálního reportéra se stal renomovaným novinářem, který zpovídá ty nejslavnější star. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

To je ešte horšie a debilnejšie než Austn Powers. Možno práve toho parodoval alebo kopíroval Martin Short v hlavnej úlohe, zmenený na nepoznanie. Asi mi malo byť varovaním, vyhnúť sa tejto snímke, keď v nej hrá Whoopi Goldberg. Ale ja somár som sa proste snažil zhliadnuť celú filmografiu Jakea Gyllenhaala. A ten sa tu len mihol, takže to bolo pre mňa celé utrpenie, ale mám také pravidlo, že každý jeden snímok, do ktorého sa pustím, musím dopozerať do konca. Nech sa deje čo sa deje. A toto bolo tak nudné a trápne, že som mal pocit, že sa mi podarilo dívať cez monitor notebooku na proťajšiu stenu. Strašná volovina, z ktorej budete mať zimomriavky od neuveriteľnej trápnosti a nedokážem si vysvetliť, že je to stále v modrom. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, keď vidí ako účinkujúcich toľko hviezd z filmového neba, že to bude trhák a náramne pobavujúci film. Aj by bol, keby bol scenár rozvytejší, pretože ako nápad to nebolo zlé, no vyťažené z neho bolo minimum a humor bol dosť suchý a úbohý. Takže sa nenechajte zmiasť. 50%. ()

Reklama

stephano 

všechny recenze uživatele

Uchylný producent opilé herečky ve filmu neřekne nic jihýho než urážku nebo hlášku, ale musim uznat, že obojí umí velice dobře. Hlavní hrdina je naprosto ujetej a když dělá interview s celebritami tak sem se řezal jak hovado. Místy je to fakt kravina ale místy mega prdel. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Kanadě ve městech Toronto a Vancouver. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. září 2004 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama